لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ ایران ۱۰:۳۶

آلودگی هوا در ایران ادامه دارد؛ تعطیلی مدارس و مراجعه ۵۴۱ نفر به اورژانس در ۲۴ ساعت گذشته


در ادامه آلودگی هوا در ایران، سازمان اروژانس اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۵۴۱ نفر به دلیل بیماری‌های قلبی و تنفسی به اورژانس مراجعه کرده اند.

مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس روز یکشنبه ۲۴ آذرماه با اعلام این خبر گفت که استان تهران با هزار و ۵۱ مراجعه در صدر آمار مراجعه کنندگان قرار دارد و پس از آن اصفهان، البرز و مرکزی در رده‌های بعدی مراجعات بیماران قلبی و تنفسی قرار گرفته‌اند.

پیش از این یکی از اعضای شورای شهر تهران از مرگ روزانه ۱۵ نفر براثر این آلودگی هوا خبر داده بود.

بنابر گزارش‌ها شاخص آلودگی هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۴۴ قرار گرفته و هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم است. تهران از ابتدای سال تنها ۲۵ روز هوای پاک، ۱۹۲ هوای سالم، و ۵۰ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و۲ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.

آلودگی هوا همچنین منجر به تعطیلی مدارس روز یکشنبه ۱۵ آذرماه در تهران، اراک، البرز، قم شد.

آلودگی هوا در ایران به یکی از معضلات اصلی در این سال‌ها تبدیل شده است. کارشناسان صنایع آلاینده، سوخت و خودروهای غیراستاندارد، انباشت جمعیت فراتر از ظرفیت تهران و ساخت و ساز در مسیر جابجایی هوا را از عوامل شدت گرفتن آلودگی هوا در این شهر می‌دانند.

این موارد به همراه تخریب باغ ها و محیط زیست پایتخت موجب انتقادات زیادی به مدیریت شهری تهران شده است.

مقامات ایالات متحده بارها با اشاره به سوءمدیریت در رژیم جمهوری اسلامی که منابع طبیعی ایران را به نابودی کشانده این اقدامات را موجب بروز بحران‌های زیست محیطی دانستند.

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در اردیبهشت ماه سال گذشته با اعلام حمایت از مردم ایران گفته بود که «بحران‌های مالی و زیست محیطی را در ایران شاهد هستیم. فساد کشور را فرا گرفته است. رژیم از مردم خود می‌دزدد.»

همچنین، برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، هم با اشاره به این‌که پس از انقلاب در ایران ششصد سد «بدون هیچگونه ارزیابی محیط زیستی» ساخته شده است، اعلام کرده بود که رژیم جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته منابع آبی کشور را با سوءمدیریت نابود کرده است.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG