در حاضر در جهان بيش از صد ميليون نفر کاربر بازيهای اينترنتی، وجود دارد. برای راديو ۳۸ سال، برای تلويزيون ۱۳ سال، و برای اينترنت تنها ۴ سال طول کشيد که ۵۰ ميليون شنونده، بيننده، و يا کاربر، داشته باشند.
اما برای فيس بوک ثبت بيش از ۲۰۰ ميليون نفر کاربر تنها يکسال به طول انجاميد و اين امر دست کم نشانگر اين واقعيت است که دنيای اينترنت شاهد تحولاتی در فراگير و سريع است. هم اکنون ۵۰۰ ميليون کاربر فيسبوک وجود دارند که تقريباً نيمی از آنها بازيهای اينترنتی ميکنند.
فارم ويل و جنگ مافيا از پرطرفدارترين بازيهای اينترنتی در آمريکا، بشمار ميروند.
تنها در سال جاری شهروندان آمريکايی بيش از صدها ميليون دلار صرف خريد بازيهای اينترنتی کرده اند. گِرِگ کيکس تورِم، صاحب شرکت طراحی و توسعه وبسايت ميگويد که بازيهای متعددی بر روی اينترنت وجود دارند که مردم ميتوانند آنها را مجاناً استفاده کنند. اما اين بازيها همزمان کاربران اينترنتی را تشويق ميکنند که نسخه های بروز شده و يا پيشرفته آن بازيها را خريداری کنند. او ميافزايد بازيهای اينترنتی جذاب و سرگرم کننده هستند و مردم ميتوانند در اوقات فراغت و يا در بين برنامه های مختلف روزانه خود، از آنها استفاده کنند.
ديانا مارتين کارمند دانشگاه جرج واشنگتن می گويد مشاغل اينترنتی بسيار پولساز هستند و توضيح می دهد که در اين صنعت نيازی به ايجاد بازار فروش نيست بلکه با توجه به ميليونها کاربر اينترنتی، بازار برای بازيهای جديد اينترنتی همواره وجود دارد.
در همين رابطه جرج اَسی ماکوپولوس، موسس شرکت رسانه های تصويری و مروج وبسايت، ميگويد کاربران اينترنتی بخوبی ميدانند که اينترنت بهترين وسيله ايست که ميتوانند ضمن ابراز احساسات و افکار خود، با ديگران نيز ارتباط برقرار کنند. وی اشاره می کند که پيشتر مردم برای بازيهای اجتماعی و چند نفره مجبور بودند در يک محل حضور داشته باشند. اما در حال حاضر می توانند از طريق اينترنت با افراد مختلف در نقاط مختلف دست به بازيها مختلف و سرگرم کننده بزنند.
بازيهای اينترنتی در آسيا بسيار پر طرفدار ست و تنها در سال گذشته بيش از ۷ ميليارد دلار صرف خريد بازيهای اينترنتی شده است. گفته می شود شرکت گوگل نيز بتازگی برای رقابت با سايت های اجتماعی نظير فيس بوک برای جلب کاربران بيشتر به سايت خود، به خريدن شرکت های ارائه دهنده بازيهای اينترنتی، روی آورده است.