فريدون عباسی دوانی، معاون رييس جمهوری و رييس سازمان انرژی اتمی ايران، مأموران سازمان اطلاعات و امنيت خارجی بريتانيا را متهم کرد که پيش از ترور نافرجام سال گذشته، در پی گردآوری اطلاعات در مورد او بوده اند.
باوجوديکه غرب همه اتهامات مطرح شده از طرف جمهوری اسلامی ايران را بارها رد کرده است، فريدون عباسی دوانی روز دوشنبه در حاشيه کنفرانس عمومی سالانه آژانس بين المللی انرژی اتمی در وين در اشاره به ترور نافرجام سال گذشتۀ خود گفت که او با طرح اين مطالب بطور ضمنی نشان داد که مناسبات جمهوری اسلامی ايران با غرب، به خاطر ادامه فعاليتهای اتمی ايران، کماکان بحرانی است.
در ماه ژوئيه گذشته با کشته شدن داريوش رضايی نژاد، دانشجوی رشته برق دانشگاه خواجه نصير ايران، شمار اساتيد و دانشمندان ايرانی که از سال ۲۰۰۹ به اين طرف ترور شده و به قتل رسيده اند، به سه نفر رسيد.
جمهوری اسلامی ايران ادعا می کند، غرب با انجام اين اقدامات، قصد دارد جلوی پيشرفت تکنولوژی هسته ای در ايران را که هدف آن صرفاً تأمين انرژی برق است، بگيرد.
فريدون عباسی در پاسخ به سئوال مربوط به احتمال همکاری جمهوری اسلامی ايران با دولت کره شمالی گفت: تحليلگران غربی می گويند، از آنجا که برای هر دو کشور کره شمالی و جمهوری اسلامی ايران به دليل تحريمهای موجود، دسترسی به منابع مختلف دشوار است، در نتيجه، تبادل اطلاعات هسته ای، تکنولوژی و تجهيزات به نفع هر دو کشور خواهد بود.