لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ ایران ۲۳:۱۷

حمله موشکی حوثی‌ها به یک مرکز آموزشی در یمن؛ ۵۳ سرباز کشته شدند

حمله موشکی حوثی‌ها به مرکز آموزشی علم در استان شبوه در شرق صنعاء پایتخت یمن - دوشنبه ۲۷ مهر
حمله موشکی حوثی‌ها به مرکز آموزشی علم در استان شبوه در شرق صنعاء پایتخت یمن - دوشنبه ۲۷ مهر

حمله حوثی‌ها به یک مرکز آموزش نظامی در استان شبوه با موشک‌های بالستیک، تلفات سنگینی به همراه داشت و مقامات دولت قانونی یمن آن را یک عملیات تروریستی توصیف کردند.

به گزارش رویترز و به نقل از منابع آگاه محلی، در حمله موشکی حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی به یک مرکز آموزشی در استان شبوه یمن، در روز دوشنبه ۲۷ مهر، ۵۳ کشته و ۲۰۰ تن زخمی شدند.

در این زمینه، ویدئویی که از این رویداد در استان شبوه گرفته شده و مورد تأیید رویترز قرار گرفته است، اجساد خونین و افراد زخمی پراکنده بر روی زمین را نشان می‌دهد.

منابع محلی که نخواستند نامشان فاش شود، به رویترز گفتند که حوثی‌ها در ادامه جنگ‌افروزی‌های خود، سه موشک بالستیک به سمت این مرکز آموزشی در شبوه شلیک کرده‌اند.

رشاد علیمی رئیس‌ شورای ریاستی یمن، حمله حوثی‌ها به یک مرکز آموزشی با موشک‌های بالستیک را «روش و اسلوب تروریستی شبه‌نظامیان حوثی» تلقی کرده است.

شبوه، سومین استان یمن از نظر مساحت که بخش بزرگی از ذخائر انرژی یمن در آن قرار دارد. این استان در جنوب مرکزی یمن که یک قسمت از آن مشرف به خلیج عدن، و در بخش غربی به استان مأرب و سپس به صنعاء پایتخت یمن وصل می‌شود. مرکز صنایع بلحاف، بزرگترین محل تأسیسات تولید گاز طبیعی یمن در این استان واقع است.

درگیری‌های نظامی میان حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی و دولت قانونی یمن که از سوی ائتلافی به رهبری عربستان سعودی حمایت می‌شود، از اوائل شهریور گذشته در پی حمله حوثی‌ها به تنگه باب‌المندب و بازپس‌گیری آن توسط نیروهای دولتی، مجددا شعله‌ور شد.

در این راستا، نیروهای دولتی از دو هفته پیش، عملیاتی را با نام «فجر یمن» برای بازپس‌گیری تمام مناطق تحت کنترل حوثی‌ها از جمله صنعاء پایتخت و الحدیده مهمترین بندر تجاری یمن در کنار ساحل دریای سرخ را آغاز کردند.

جنگ یمن در سال ۱۳۹۳ با کودتا و حمله حوثی‌ها به صنعاء و بیرون کردن دولت قانونی یمن از بخش‌های بزرگی از سرزمین یمن آغاز شد. این اقدام منجر به دخالت مستقیم نظامی عربستان سعودی در یمن، در سال ۱۳۹۴ شد که درگیری‌ها میان دو طرف تا بهار ۱۴۰۱ ادامه یافت.

در ابتدای سال ۱۴۰۱، با وساطت سازمان ملل و تحت شروطی معین از جمله عدم استفاده نظامی از فرودگاه صنعاء توسط حوثی‌ها، آتش‌بس شکل گرفت و تا همین اواخر، قبل از اینکه حوثی‌ها، یک بار دیگر فرودگاه صنعاء را به روی هواپیمایی حامل سلاح ماهان باز کنند و سپس به المخا و باب‌المندب حمله کنند، ادامه داشت.



همچنبن ببینید:
​
XS
SM
MD
LG