پیتر کینگ - رئیس کمیتۀ امنیت داخلی مجلس نمایندگان آمریکا - روز چهارشنبه در کنگرۀ این کشور گفت گروه شبه نظامی حزب الله که مورد حمایت ایران است، ممکن است صدها مقر عملیاتی در خاک آمریکا داشته باشد. وی افزود حزب الله خطر بزرگتری برای آمریکا تلقی می شود و برخلاف آنچه تصوربسیاری است - یا دست کم تاکنون بوده - القاعده خطر بزرگتر نیست. نشست روز چهارشنبۀ کنگرۀ ایالات متحده در این خصوص، با حضور و شهادت چند تن از مقامهای پیشین دولت آمریکا تشکیل شد.
آقای کینگ که نمایندۀ ایالت نیویورک است، می گوید نگرانیهای آمریکا ممکن است از این پس به سمتی دیگر متمایل شود.
رئیس کمیتۀ امنیت داخلی مجلس نمایندگان آمریکا افزود به موازات نزدیکترشدن ایران به سلاح اتمی، ضرورت تمرکز بر عملیات مخفی ایران و حمایت جمهوری اسلامی از حزب الله افزون شده است.
کینگ همچنین گفت که ۸۴ دیپلمات ایرانی در نیویورک و واشنگتن- در دفترحافظ منافع و مقر سازمان ملل متحد- مشغول کارند و شماری از آنها احتمالاً جاسوسند.
میچل سیلبر- مدیردایرۀ تحلیل اطلاعات ادارۀ پلیس نیویورک - روز چهارشنبه در کنگره گفت که از سال ۲۰۰۵ تا کنون، افسران پلیس نیویورک دست کم ۱۳ تن را که با دولت ایران به نحوی ارتباط داشته اند، در حال عکاسی از بناهای یادبود مهم نیویورک مورد سؤال و جواب قرار داده اند و احتمال می دهند که این افراد درطراحی توطئه برای عملیات احتمالی تروریستی دست داشته اند.
درنشست چهارشنبۀ کنگرۀ آمریکا، یک افسر ادارۀ مبارزه با مواد مخدر به نام مایکل براون نیز گفت خطر نفوذ گروههای تروریستی چون حزب الله و کارتلهای مواد مخدر که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با آنها همکاری می کند، خطری جدی است. براون افزود این گروه ها با کارتلهای مکزیکی و کلمبیایی قاچاق مواد مخدر همکاری می کنند و در نقاطی از غرب آفریقا چون گینۀ بیسائو نیز فعالیت دارند.
چند شهروند دیگر که طی نشست روز چهارشنبه دراین خصوص شهادت دادند، گفتند تهران ممکن است اکنون درتدارک حمله های نیابتی (حمله هایی که کسانی دیگرآنها را اجرا می کنند) باشد، و از جملۀ آنها، حملۀ خنثی شده ای بود که اکتبر سال گذشته در اجرای طرحی برای ترور سفیر عربستان سعودی در آمریکا، دررستورانی در واشنگتن اجرا شد.
در این حال، برنی تامپسون- نمایندۀ دموکرات ایالت می سی سی پی- نسبت به شدت عمل درقبال برنامۀ هسته ای ایران هشدار داد و افزود که آمریکا نباید در گفتگوی صریحی شرکت کند که اطلاعات غلط می پراکند و هراس ایجاد می کند.
آقای تامپسون همچنین گفت اگر قانون گذاران آمریکایی درخصوص ایران نگرانیهایی دارند، باید از جیمز کلاپر- مدیر ادارۀ اطلاعات ملی آمریکا دعوت کنند تا رسماً درکنگره سخن بگوید، شهادت بدهد و طی نشستی غیرعلنی، پاسخگوی پرسشها ونگرانیها در این مورد باشد.