وزارت خزانه داری آمريکا ماه گذشته بخشی از تحريم های صادرات فنآوری اينترنتی به ايران را لغو کرد. با لغو اين تحريم ها، از اين پس، شرکت های آمريکايی ميتوانند فنآوری های اينترنتی را به صورت قانونی در اختيار کاربران ايرانی بگذارند. مرورگر کروم ساخت شرکت گوگل و همچنين يک مرورگر جنجالی که توسط چند جوان آمريکايی اما مخصوص کاربران ايرانی طراحی شده است-- مرورگر هی-ستک يا همان تل کاه، محصولاتی هستند که به اين طريق در دسترس کاربران اينترنتی در ايران قرار می گيرند.
آستين هيپ، يک جوان آمريکايیِِ ساکن شهر سان فرانسيسکو طراح اصلی نرم افزار هی-ستک و دبير مرکز تحقيقات سانسور در گفتگويی با صدای آمريکا، درباره هی-ستک می گويد «ما نرم افزار هی-ستک را برای کاربران ايران، طراحی کرديم. اين مرورگر وب، دو کار انجام ميدهد؛ اولاً از فيلترهای اينترنتی دولت ايران رد ميشود. ثانياً و مهم تر از آن، عبور و مرور کاربر را به صورت پيچيده ای رمزنگاری ميکند که امنيت او را حفظ کند. اگر کسی عبور و مرور کاربر را زير نظر داشته باشد، معلوم نمی شود به کدام سايتها سر زده است. مثلاً وقتی به سايت فيس بوک برود، به نظر ميايد که به سايت پرس-تی وی رفته است.»
آقای هيپ در ادامه گفت «وقايع بعد از انتخابات رياست جمهوری اسلامی در ايران، ما را به فکر طراحی اين نرم افزار انداخت. با چند داوطلب ديگر از طريق اينترنت آشنا شدم و يک موسسه غيرانتفاعی راه انداختيم به اسم مرکز مطالعات سانسور، و اولين پروژه ما همين نرم افزار هی-ستک بود. همه بودجه اين مرکز و نرم افزار هم از راه اينترنت جمع آوری شد بخصوص در فيس بوک و تويتر.»
لغو تحريم ها در راستای سياست های دولت پرزيدنت باراک اوباماست که آزادی دسترسی به اطلاعات را حق تمامی شهروندان دنيا می داند.