در تازه ترين رويداد جهان موسيقی، شرکت گوگل در رقابت با فروشگاه موسيقی آی-تون شرکت اپل، سايت گوگل-موزيک را افتتاح کرد.
گوگل-موزيک به کاربران اجازه می دهد بطور رايگان ۲۰ هزار ترانه را ذخيره کنند و از نقاط مختلف به موسيقی خود دسترسی داشته باشند.
ستارگان موسيقی و سينما در جشن اقتتاح سايت گوگل-موزيک شرکت کردند. اين برنامه در گالری مستر برينواش در کاليفرنيا برگزار شد. گروه موسيقی مارون-۵، باستا رايمز و دِرِيک، طی اين برنامه بر روی صحنه رفتند.
کاربران تلفن اندرويد، می توانند از طريق تلفن خود به قطعات موسيقی که در سايت گوگل-موزيک ذخيره کرده اند، گوش کنند. گوگل برای ارائه اين سرويس با چهار شرکت بزرگ انتشار موسيقی قرارداد بسته است و در نهايت ۱٣ ميليون ترانه ارائه خواهد کرد.
پتريک ساليون از کارکنان باسابقه صنعت موسيقی آمريکا که به مديريت سايت گوگل-موزيک برگزيده شده است، می گويد: فکر می کنم اين سايت به کاربران اجازه می دهد فرصت ها و گزينه های بيشتری داشته باشند. ۲۰۰ ميليون کاربر تلفن اندرويد به فروشگاه موسيقی جديدی دستری پيدا خواهند کرد. اين امر منجر به رقابت جدی می شود که خيلی هيجان انگيز است و گزينه های بيشتری را به کاربران ارائه می دهد.
رقيبان گوگل در تلاش اخيرش برای دسترسی به کاربران موسيقی اينترنتی، شرکت های اپل و آمازون هستند.
گوگل-موزيک به کاربران خود اجازه می دهد ترانه های خود را از طريق سايت ارتباط جمعی گوگل-پلاس، با دوستان خود به اشتراک بگذارد.
کاربران گوگل-موزيک همچنين به سرويس کلاد نيز دسترسی خواهند داشت که اجازه می دهد با يک بار دانلود کردن موسيقی در تلفن و يا کامپيوتر خود به ترانه برگزيده خود در دستگاه های ديگر نيز دسترسی داشته باشند و ديگر مجبور نباشند ترانه را دستگاه های ديگری که برای گوش دادن به موسيقی از آن استفاده می کنند، دانلود کنند.
شرکت اپل نيز چندی پيش اعلام کرد سرويس جديدی را به نام مچ-لاکر ارائه خواهد که کاربران را قادر می سازد با پرداخت سالانه ۲۵ دلار، ۲۵ هزار ترانه ذخيزه کنند. مشتريان آی-تونز نيز به تکنولژی کلوود دسترسی دارند.
آی-تونز فروشگاه موسيقی اول در جهان است و گوگل-موزيک برای موفقيت در اين بازار با رقيبی جدی مواجه است.
گوگل اعلام کرده است تا مدت نامعلومی کاربران گوگل-موزيک می توانند روزی يک ترانه رايگان دانلود کنند.