شماری از نمایندگان پارلمان آلمان پس از ماهها گفتگو و برگزاری جلسات مختلف با کنشگران حقوق پناهجویان ایرانی تصمیم گرفتند که با ارسال پیشنویس قطعنامهای به دولت فدرال این کشور، پارلمان اروپا و پارلمانهای ایالتی آلمان خواستار «حمایت عملی» دولتهای اروپایی از آسیبدیدگان «جنبش زن زندگی آزادی» شوند.
با آغاز اعتراضات سراسری و برخوردهای امنیتی و قضایی حکومت ایران با معترضان، شماری از آنها به کشورهای دیگر از جمله برهی از همسایگان ایران پناهنده شدند. شماری از این پناهجویان تاکید می گویند که در صورت بازگشت به ایران با تهدید جانی روبه رو خواهند شد. از این رو، شماری از فعالان حقوق بشر در آلمان با جمعآوری نیم میلیون امضای الکترونیک بر روی وب سایت رسمی پارلمان آلمان و اعتراض به عدم پذیرش پناهندگان ایرانی و درخواست برای تغییر سیاستهای حکومت آلمان در قبال پناهندگان و آسیب دیدگان ایرانی و پشتیبانی از جنبش «زن، زندگی، آزادی» شده اند.
فرشاد محمودی، یکی از امضا کنندگان این کمپین در گفتگویی با صدای آمریکا، هدف از تشکیل این کمپین را «فشار بینالمللی به جمهوری اسلامی، پذیرش بیشتر پناهجویان ایرانی، انتقال پناهجویان آسیب دیده مانده در کشورهای مرزی ایران به یک کشور امن و توقف کامل اخراج پناهجویان ایرانی از آلمان به روشهای گوناگون » عنوان کرد.»
او افزود که «اقدامات حمایتی از کنشگران مخالف حکومت ایران در اروپا و همچنین ممنوعیت فروش هرگونه ابزار سرکوب نرمافزاری و سختافزاری یا امثال آن به جمهوری اسلامی» از دیگر اهداف تشکیل این کمپین هستند.
به گفته آقای محمودی، این دادخواست که در حال حاضر توسط پارلمان فدرال آلمان تصویب شده، قرار است با رایزنیهای بیشتر به مرحله اجرایی درآید.
همزمان با آغاز اعتراضات سراسری در سال ۱۴۰۱ و سرکوب وحشیانه معترضان، شماری از مخالفان و آسیب دیدگان این جنبش که به اعدام و زندان محکوم شده بودند، از ایران خارج شدند.