ژاپن و بریتانیا نیز در هشدار به شهروندان خود در مورد خطر حملات تروریستی احتمالی در اروپا، به آمریکا پیوسته و به شهروندان خود هشدار دادند.
MI5، سازمان امنیتی بریتانیا، سطح تهدید تروریسم بین الملل در این کشور را به «شدید» افزایش داده است که نشان می دهد احتمال وقوع حمله تروریستی در این کشور بالا است.
وزیر امور خارجه ژاپن روز دوشنبه گفت مسافران باید هنگام استفاده از وسائل نقلیه عمومی و بازدید از اماکن توریستی اروپا، هشیار و محتاط باشند.
وزارت کشور آلمان نیز روز دوشنبه گفت شواهدی قطعی مبنی بر احتمال حمله تروریستی علیه آلمان در دست نیست.
روز یکشنبه هم واشنگتن و هم لندن با صدور بیانیه درباره خطر احتمالی حملات تروریستی علیه اروپا هشدار دادند. بریتانیا به شهروندان این کشور درباره خطر حمله در فرانسه و آلمان هشدار داد.
وزارت امور خارجه ایالات متحده درباره احتمال حملاتی از سوی القاعده و گروه های مرتبط با آن در سیستم حمل و نقل عمومی و جاذبه های توریستی اروپایی، به شهروندان آمریکایی هشدار داد.
وزارت کشور آمریکا گفت تروریست ها می توانند با استفاده از انواع «ابزار و تسلیحات» اماکن رسمی و خصوصی را هدف قرار دهند. مقامات آمریکایی مسافران را به هشیاری و احتیاط بیشتر درباره اطراف خود ترغیب کردند.
مقامات اطلاعاتی و امنیتی غربی از کشف طرح حملات تروریستی توسط شبه نظامیان مرتبط با القاعده مستقر در پاکستان خبر دادند که در آن، شهرهای عمده بریتانیا، فرانسه و آلمان را هدف قرار داده بود.
مسئولان می گویند این طرح شامل حملاتی چندگانه در اماکن عمومی بود، حملاتی شبیه به حمله تروریستی سال ۲۰۰۸ به مومبای هند که طی آن حملات همزمان شبه نظامیان اسلامگرا ۱۶۶ نفر را کشت و بسیاری دیگر را مجروح کرد.