لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۱:۱۱

بعد از بازداشت یک رقیب السیسی، دومین رقیب او هم به اعتراض کناره‌گیری کرد


«خالد علی» از چهره های مشهور مخالف دولت در مصر بود.
«خالد علی» از چهره های مشهور مخالف دولت در مصر بود.

یک روز بعد از بازداشت یکی از رقبای احتمالی انتخابات آینده مصر، دیگر رقیب السیسی نیز در اعتراض از انتخابات کناره گیری کرد.

رویترز گزارش داد «خالد علی» که از امیدهای انتخابات پیش رو در مصر به شمار می رفت با اعلام تعطیل کردن ستاد مبارزات انتخاباتی خود از دور نامزدی کنار رفت.

خالد علی در بیان دلیل انصراف، گفت شرایط مصر برای یک مبارزه منصفانه مهیا نیست.

انصراف خالد علی یک روز پس ازآن اعلام می شود که سرلشگر «سامی عنان» نامزد دیگر انتخابات ریاست جمهوری و رقیب جدی عبدالفتاح السیسی بازداشت شد.

سامی عنان پیش از بازنشسته شدن ریاست کل ستاد نیروهای مسلح مصر را برعهده داشت.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری مصر ۲۶ تا ۲۸ مارچ برگزار شود.

در اعلامیه ستاد انتخاباتی خالد علی با اشاره به بازداشت سامی عنان آمده است تخلف های گسترده ای علیه نامزدی این کاندیدا صورت گرفته است.

نامزدهای رقیب السیسی رئیس جمهوری می گویند پیش از آنکه ستادها ی انتخاباتی رقبای رئیس جمهوری کار خود را آغاز کنند تلاش ها برای از میدان به در کردن آنها با شدت تمام آغاز می شود.

حمله رسانه های زیر کنترل دولت، ارعاب طرفداران نامزدهای رقیب،و اشکال تراشی در روند ثبت نام از جمله اقدامهای طرفداران السیسی برای بیرون راندن رقبا از مبارزات انتخاباتی است.

سال پیش خالدعلی در یک تلاش ملی و کشاندن مساله به دادگاه مانع از آن شد که دولت مصر با موافقت السیسی دو جزیره این کشور در دریای سرخ را به عربستان سعودی واگذار کند.

خالد علی با آن اقدام در میان توده های مصری به محبوبیت کم نظیری دست یافت.

عبدالفتاح السیسی چهار سال پیش با استفاده از قدرت نظامی، محمد مرسی رئیس جمهوری انتخابی مصر را کنار زد و خود با برگزاری انتخابات به ریاست جمهوری مصر رسید.

https://gdb.voanews.com/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4.gif

XS
SM
MD
LG