ایالات متحده حد اکثر فشارهای اقتصادی و دیپلماتیک را بر ایران اعمال خواهد کرد تا رهبران آن کشور را به تغییر سیاست خود در حمایت از تروریسم، دستیابی به جنگ افزارهای کشتار جمعی و بدرفتاری با مردم ایران وادار سازد.
تحریمهای آمریکا علیه ایران، در بخش اتومبیل سازی، تجارت با طلا، و سایر فلزات کلیدی از ششم ماه اوت (۱۵ مرداد)، و تحریمهای مربوط به بخش انرژی و معاملات نفت از طریق بانک مرکزی ایران، از روز چهارم نوامبر (۱۳ آبان) بار دیگر اعمال خواهند شد.
برایان هوک مدیر برنامهریزی سیاستگذاری وزارت خارجه آمریکا، تاکید میکند که تحریمهای آمریکا "نه اکنون، و نه هیچ وقت دیگر، اقلام مورد نیاز مردم را هدف قرار نخواهند داد:
"هدف تحریمهای ما تغییر رفتار رژیم ایران است. تحریمها مردم ایران را هدف قرار نمیدهند. ایالات متحده صادرات مواد غذائی یا دارو را به ایران تحریم نمی کند."
علاوه بر فشارهای اقتصادی، اولویت دیگر آمریکا همبستگی با مردم ایران است:
"امروزه مردم ایران در تلاش برای تهیه نیازهای اساسی مثل آب، نان و تخممرغ هستند. در حالی که رژیم ایران میلیونها دلار را در ماجراجوئی های خشونتبار در خارج کشور به هدر میدهد."
از ماه مه تا کنون آمریکا ۵۳ شخص حقیقی و حقوقی را به خاطر زیر پا نهادن حقوق بشر، فعالیتهای دستیابی به جنگ افزارهای کشتار جمعی، یا اقدامات تروریستی تحریم کرده است تا اراده ایالات متحده را به هدف قرار دادن دست اندرکاران نقض حقوق بشر، در بالاترین سطوح حکومتی ایران نشان دهد.
به شواهد اعتراضهای جاری در ایران، مردم این کشور واقعا از حکومت شان سرخورده شدهاند، برایان هوک میگوید ایالات متحده در کنار ایرانیان ایستاده است:
"مردمی با تاریخ غنی و فرهنگی پر بار، سزاوار حکومتی هستند که با آنان رفتاری در خور شان آنان داشته باشد."