در این ماه، برای نخستین بار در بیش از یک سال، ایران برای گفت و گو با پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد - بریتانیا، چین، فرانسه، روسیه و آمریکا - همراه با آلمان، معروف به گروه پنج بعلاوه یک ملاقات کرد.
جلسه دو روزه در ژنو و شش ماه پس از آن تشکیل شد که شورای امنیت چهارمین و سخت ترین دور تحریم های اقتصادی را بر ایران، بدلیل عدم پای بندی به تعهدات اتمی بین المللی خود، وضع کرد. ایران و گروه پنج بعلاوه یک موافقت کردند ماه آینده بار دیگر در استانبول، در ترکیه به گفت و گو بنشینند.
هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی در بحرین پیش از آغاز مذاکرات ژنو تاکید کرد که ایالات متحده همچنان به پیشنهاد خالصانه گفت و شنود، که پرزیدنت باراک اوباما هنگام آغاز کارش در دو سال پیش به ایران ارائه داد، پای بند است.
کلینتون گفت ولی موضع جامعه بین المللی روشن است. ایران حق دارد از یک برنامه اتمی صلحجویانه برخوردار شود، اما باید به تعهدات اتمی اش عمل کند، و کاملا به نگرانی های جهانی از فعالیت های اتمی بپردازد.
کلینتون گفت «ما می دانیم که ایران مرکز یکی از بزرگترین تمدن های بشری است. مردم ایران وارثان آن تمدن با قابلیتی عظیم برای سهیم شدن در جهانی که ما به اتفاق می سازیم هستند. و جهان در مقابل، از مشارکت کامل ملت ایران در زندگی سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این منطقه سود خواهد برد.
خانم کلینتون گفت: «ما به ارائه پیشنهاد تعامل با احترام به حاکمیت و منافع ایران ادامه می دهیم. اما همچنین بر تعهد قاطع خود به دفاع از امنیت جهانی و منافع جهان در منطقه آرام و کامیاب خلیج فارس تاکید می گذاریم.»