در ماه اکتبر، نمایندگانی از ایران، روسیه، ایالات متحده و فرانسه، جلسه ای در وین تشکیل دادند و به بررسی پیشنهاد آژانس بین المللی انرژی اتمی پرداختند که بر اساس آن، اورانیوم کمتر غنی شده ایران برای پردازش بیشتر به یک کشور ثالث فرستاده می شود و پس از تبدیل به سوخت اتمی، برای استفاده در رآکتور پژوهشی تهران، به ایران باز گردانده خواهد شد. این پیشنهاد، نیاز ایران به ایزوتوپ پزشکی برای پژوهش های سرطان را تامین خواهد کرد و نگرانی های جامعه بین الملی را که ایران ممکن است اورانیوم را برای استفاده نهایی در تولید اسلحه اتمی انبار کند، کاهش خواهد داد.
نمایندگان ایران با پیش نویس پیشنهاد در وین موافقت کردند. اما از آن هنگام، ایران علائم ضد و نقیضی فرستاده، و آن را رسما نه رد کرده و نه پذیرفته است.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، در مصاحبه ای در برلن رهبران ایران را ترغیب کرد پیشنهاد را قبول کنند. او گفت: اگر آنان چنین کنند، اطمینان دوباره ای برای جهان خواهد بود. حسن نیت خود را نشان خواهند داد و دری برای مذاکرات بیشتر درباره برنامه اتمی باز خواهد شد.
هیلای کیلنتون گفت ایالات متحده خواهان رابطه ای دیپلماتیک با ایران است که به مذاکرات منجر شود، حرارت در هر دو طرف را پایین بیاورد و بی اعتمادی موجود بین دو کشور را کاهش دهد.
ایالات متحده و دیگر اعضای گروه پنج بعلاوه یک شورای امنیت، همچنان در تشویق ایران به پای بندی به تعهدات بین المللی خود در مورد برنامه اتمی متحد هستند. هیلاری کلینتون گفت: پرزیدنت اوباما سعی کرده است به ایرانیان نزدیک شود و آماده است گام های بلندتری بردارد. اگر آنها نتوانند بر بی اعتمادی بین المللی و حرکت های سیاسی داخلی غلبه کنند، آنگاه ما ناچار خواهیم بود آنچه را فکر می کنیم به نفعمان است، انجام دهیم.