هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا در جریان دیدار اخیر خود از صنعا گفت «ما خواهان مشارکتی گسترده و جامع نه تنها با دولت بلکه با مردم یمن هستیم.»
وی تصریح کرد «ایالات متحده خواهان یمنی با ثبات، دمکرات و موفق است که جامعه مدنی بتواند فعال باشد اما القاعده از این فرصت برخوردار نباشد.» آمریکا برای رسیدن به این هدف، میزان کمک های مالی به این کشور را از دوسال پیش تا دو برابر افزایش داده است. ظرف پنج سال گذشته، مجموع کمک های آمریکا به این کشور تا ۲۵۰ میلیون دلار بالغ شده است. در سال ۲۰۱۰میلادی کمک های نظامی و غیر نظامی تقریبا برابر بود و به ۳۰۰ میلیون دلار بالغ می شد.
هیلاری کلینتون همچنین علی عبداله صالح رییس جمهوری یمن را به همکاری بیشتر برای مقابله با تروریسم ترغیب کرده است. وی در یک نشست عمومی گفت « امروز هستند تروریست هایی که از خاک یمن برای سازماندهی حمله بر علیه منافع آمریکا استفاده می کنند. توقف چنین تهدیدهایی الویت هرملتی از جمله آمریکاست.»
وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد «ما با تهدید مشترک تروریست ها و القاعده روبرو هستیم، ولی مشارکت ما از مقابله با تروریسم هم فراتر می رود.»
کلینتون تصریح کرد که آمریکا به کوشش های خود برای کمک به حل معضلات گسترده یمن از جمله فقر، فساد، نابرابری اجتماعی، شورش شیعیان در شمال و جنبش جدائی خواه در جنوب ادامه خواهد داد. وزیر خارجه آمریکا همچنین خواستار افزایش سن ازدواج دختران و اصلاحات اجتماعی در این کشور شد.
انتخابات پارلمانی یمن در بهار ۲۰۱۱یک بحث جدی است. هیلاری کلینتون در این باره گفته بود« ما خواستار موافقت رییس جمهوری و اپوزیسیون در مورد چگونگی برگزاری انتخاباتی عادلانه، مشروع و فراگیر هستیم.» َ
وی همچنین پشتیبانی آمریکا از حفظ محدودیت دوره ریاست جمهوری اعلام کرد. پارلمان یمن در اوایل ژانویه نخستین گام را برای لغو چنین محدودیت هایی تصویب کرد. دومین و آخرین دوران ریاست جمهوری علی عبداله صالح در سال ۲۰۱۳ پایان می یابد.