گالری امروز را با عکس هایی از زنان پیش رو در کاخ الیزه، اعتراض در پاریس، ابهام در سرنوشت بازی تیم زنان ایران و مرگ یک اسطوره مد دنبال کنید:
گالری عکس: از حضور مقام ارشد آمریکایی مقابل سفارت ایران در واشنگتن تا هفته مد میلان

۱
حساب کاربری توئیتر وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا امروز سهشنبه ۳۰ بهمن ویدئویی را از ساختمان سفارت ایران در واشنگتن منتشر کرد. در این ویدئو، برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه ایالات متحده در امور ایران، مقابل ساختمان سفارت سابق ایران در واشنگتن حضور دارد و آرزو میکند که چهل سال آینده، به طور کامل برای مردم ایران متفاوت باشد.

۲
گروهی از زنان پیش رو از جمله «اِما واتسون» بازیگر بریتانیایی در نشستی در پاریس با عنوان «برابری جنسیتی» با رئیس جمهوری فرانسه دیدار کردند.

۳
این زنان از جمله «اِما واتسون» بازیگر بریتانیایی در کاخ الیزه برای شرکت در جلسه مشورتی درباره «برابری جنسیتی» شرکت کردند. قرار است این نشست راهکارهایی به نشست آینده سران گروه هفت بدهد.

۴
عکسی از مسابقات ماشین فرمول یک در بارسلون اسپانیا.

۵
پرنس چارلز با گروهی از نظامیان بریتانیایی که به تازگی از افغانستان بازگشته اند، دیدار کرد.

۶
بعد از اینکه در یکی از راهپیمایی های جلیقه زرد ها در فرانسه علیه یهودیان اظهاراتی شد، مردم در اعتراض به یهودستیزی به خیابان آمدند و تجمع برگزار کردند. برخی آمارها می گوید یهودستیزی در اروپا افزایش یافته است.

۷
تیم فوتبال زنان ایران در ادامه بازی های مقدماتی زنان المپیک ۲۰۲۰ باید با تیم فلسطین بازی کند. مشکل این است که تیم فلسطین در خاک اسرائیل است و مقامات ایران اجازه سفر به اسرائیل را نمی دهند. همین وضعیت زنان فوتبالیست ایرانی را مبهم کرده است.

۸
محمد بن سلمان در ادامه سفر خود به آسیا در هند از سوی نخست وزیر این کشور مورد استقبال قرار گرفت.