لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۰۸:۵۹

بحران کرونا در جهان| شمار مبتلایان به کووید۱۹ در اسپانیا از ایتالیا پیشی گرفت


براساس آمار منتشر شده، تا کنون یک میلیون و ۲۱۴هزار و ۴۸۷ نفر به ویروس کرونا در جهان مبتلا شده‌اند و بیش از ۶۵هزار و ۶۰۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. در این بین اسپانیا با پیشی گرفتن از ایتالیا بعد از آمریکا بیشترین آمار مبتلایان را به خود اختصاص داده است.

ایالات متحده تا روز یکشنبه ۱۷ فروردین ماه آمار مبتلایان را ۳۱۱هزار و ۶۳۷ نفر اعلام کرده و تا کنون ۸هزار و ۴۵۴ نفر نیز به دلیل ابتلا به این ویروس در آمریکا جان باخته‌اند.

همچنین در شیوع کرونا در اسپانیا همچنان روندی صعودی دارد. اسپانیا روز یکشنبه ۶هزار و ۲۳ مورد جدید ابتلا به کرونا را ثبت کرد و در مجموع آمار مبتلایان این کشور به ۱۳۰ هزار و ۷۵۹نفر رسید. این کشور پس از آمریکا بیشترین آمار مبتلایان را به خود اختصاص داده است.

با این حال برای اولین بار در هفته گذشته است که آمار مرگ در این کشور طی ۲۴ ساعت زیر ۸۰۰ نفر اعلام شده است. دولت اسپانیا مرگ ۶۷۴نفر را در این مدت تایید کرده و در مجموع شمار قربانیان به ۱۲هزار و ۴۱۸ نفر رسیده است.

یونان پس از شناسایی یک پناهجوی مرد ۵۳ افغانستانی که دارای علائم کووید۱۹ بوده است، دومین کمپ پناهجویان در این کشور را تعطیل کرد.

مقامات یونان اعلام کردند که این مرد به بیمارستانی در آتن منتقل شده است و تحت رسیدگی پزشکی قرار دارد.

گزارش‌ها حاکی است که تقریبا ۲هزار و ۵۰۰ مهاجر در کمپ مالاکاسا زندگی می کنند.

پیش از این روز پنج شنبه نیز مقامات یونان پس از شناسایی ۲۰ مهاجر آلوده به کرونا، کمپ ریتسونا در مرکز این کشور را قرنطینه کرده بودند.در هلند نیز برای مقابله با ویروس کرونا یک هواپیمای نظامی حامل یک بیمارستان صحرایی متشکل از ۶ تخت مراقبت‌های ویژه را به «سن مارتن» در شمال شرقی دریای کارائیب اعزام کرده است.

وزیر خارجه هلند تاکید کرده است که این کشور با سن مارتن و سایر جزایر کارئیب که بخشی از پادشاهی هلند نیز محسوب می شود برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا به شکل نزدیک همکاری می کند.

براساس آمار منتشر شده تا کنون ۲۵۶ مورد ابتلا به کرونا در این کشور شناسایی شده و ۳۲ مبتلا نیز جان خود را از دست داده‌آند. جمعیت سن مارتن ۴۱هزار نفر است.

همچنین در لندن انتظار می رود که ملکه الیزابت دوم در یک سخنرانی با مردم بریتانیا صحبت کند و از غم و اندوه و درد و مشکلات مالی بریتانیایی‌ها که در این زمان با آن روبرو هستند، سخن بگوید.

پیش از این ملکه الیزابت دوم سخنرانی هایی را پس از مرگ ملکه مادر در سال ۲۰۰۲ و پیش از تشییع جنازه دایانا، پرنسس ولز در سال ۱۹۹۷ و همچنین در زمان اولین جنگ خلیج فارس در ۱۹۹۱ انجام داده است.

در واتیکان نیز پاپ فرانسیس چندین مراسم هفته مقدس را بدون حضور مردم برگزار کرد. این مراسم‌ها به دلیل شیوع کرونا بدون حضور جمعیت برگزار می شود.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG