براساس داده های جمع آوری شده توسط دانشگاه جانز هاپکینز، آمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در جهان به بیش از ۴۶۶ هزار نفر رسیده است. تا کنون بیش از ۲۱هزار نفر جان باخته و بیش از ۱۱۳ هزار نفر هم بهبود یافتهاند.
با گسترش شیوع ویروس کرونا در جهان، براساس دادههای دانشگاه جانز هاپکینز، آمار مبتلایان در ایالات متحده به بیش از ۷۰هزار نفر و آمار کشته شدگان نیز به هزار و ۵۰نفر رسیده است.
مجلس سنا آمریکا اواخر روز چهارشنبه ۶ فروردین ماه، بسته نجات اقتصادی ۲ هزار میلیارد دلاری برای کمک به کارگران و کارمندان و شرکت های آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا را تصویب کرد. در بریتانیا شمار آخرین تلفات کرونا به ۴۶۵ نفر رسیده است و گزارشها حاکی از ابتلای حدود ۱۵۰۰ نفر به این ویروس در این کشور است.
در فرانسه نیز تا کنون ۲۵هزار مبتلا تایید شده و تا کنون هزار و ۳۳۱ نفر جان باختهاند که گفته می شود ۸۶درصد از این قربانیان افراد بالای ۷۰سال بودهاند. این در حالی است که طی ۲۴ساعت گذشته ۲۳۱ مرگ در این کشور به دلیل کرونا تایید شده است.
در ایتالیا بحران کرونا همچنان ادامه دارد.آمار تلفات روز سهشنبه در این کشور به ۷۴۳نفر رسید که در مجموع آمار قربانیان کرونا را به بیش از ۷هزار نفر رسانده است. از سوی دیگر فدراسیون ملی پزشکان ایتالیا از مرگ چهار پزشک دیگر خبر داد که در مجموع تعداد پزشکانی که در ایتالیا جان باختهاند،تا کنون به ۲۹ نفر رسیده است.
تعداد قربانیان کرونا در اسپانیا از ۳هزار و ۵۰۰ نفر گذشته است و پارلمان اسپانیا به دولت اجازه داد تا شرایط سختگیرانه در این کشور را تا ۱۱ آوریل تمدید کند. یونان نیز آمار مبتلایان خود را تاکنون ۸۲۱ نفر اعلام کرد و گزارش داد که ۲۲ نفر از مبتلایان جان باختهاند.
طبق پیش بینی های سازمان تجارت جهانی نیز رکورد اقتصادی و ضررهای شغلی ناشی از همه گیری بیماری کرونا در جهان بدتر از رکورد اقتصادی سال ۲۰۰۸ خواهد بود.