سران ١١٠ کشور عضو سازمان ملل متحد برای دستیابی به پیمانی پیرامون تعهد کلیه کشورها برای کاهش گازهای گلخانه ای جو زمین و پیشگیری از زیانهای ناشی از انقلابات جوی در کپنهاگ پایتخت دانمارگ گردآمده اند. آنان امیدوار به امضای پیمان جانشین کیوتو، می گویند انتظار دارند کشورهای بزرگی همچون ایالات متحده و چین که مشترکاً بیش از ٤٠ درصد گازهای گلخانه ای را تولید می کنند، متعهد به جایگزینی فناوری سبز در صنایع کلاسیکی شوند که از سوختهای فسیلی استفاده می کنند.
دولت پرزیدنت اوباما که در کارزار انتخاباتی خود به مردم آمریکا وعده بکارگیری فناوری سبز را داده بود، با سیاستی دگرگونه نسبت به دولتهای پیشین خود، در کنفرانس کپنهاگ شرکت می کند تا بگوید نه تنها دست به انقلاب سبز در زمینه صنایع آمریکایی خواهد زد، بلکه آماده ارائه فناوری سبز آمریکا به کشورهای رو به توسعه ای همچون چین و هند است تا این کشورها بتوانند صنایع کلاسیک دودزای خود را در جهت بهبود محیط زیست نوسازی کنند.
گرچه پیمان کپنهاگ سالیانه بیش از ١٥٠ میلیارد دلار برای جایگزینی فناوری سبز هزینه در بر خواهد داشت؛ اما کارشناسان پیش بینی کرده اند، برخلاف برآورد مدافعان صنایع سنتی، فناوری سبز به گسترش دهها میلیون بازار کار در آمریکا و جهان منجر خواهد شد ضمن آن که باعث کاهش گازهای گلخانه ای در گام اول یعنی پایان برنامه ٢٠٢٠ به میزان ١٧ درصد کمتر از سال ٢٠٠٥ منجر خواهد شد.
در این حال و همزمان با نشست سازمان ملل متحد در کپنهاگ، هواداران محیط زیست در خیابانهای این شهر دست به تظاهرات زده و خواهان اقدامات جدی کنفرانس برای حفظ سلامتی زمین و ساکنانش شدند.
در مرکز شهر کپنهاگ نیز گروه کوچکی از هواداران افراطی محیط زیست دست به تظاهرات زده و از بازرگانان و صاحبان صنایع خواستند توجه بیشتری به محیط زیست در تولید کالاهایشان داشته باشند.