لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۲:۱۵

«سی ان ان» آگهی کارزار دونالد ترامپ را پخش نکرد


تصویری از آگهی کارزار دونالد ترامپ با عبارت «اخبار جعلی» که در آن تصاویر مجریان شبکه سی ان و چند شبکه دیگر نشان داده شده است.
تصویری از آگهی کارزار دونالد ترامپ با عبارت «اخبار جعلی» که در آن تصاویر مجریان شبکه سی ان و چند شبکه دیگر نشان داده شده است.

یک آگهی که توسط کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ تهیه شده بود و در آن گویندگان اصلی برنامه‌های خبری شبکه‌های تلویزیونی و «سی ان ان» به جعل خبر متهم شده بودند، توسط «سی ان ان» رد شد.

اطلاعیه روابط عمومی «سی ان ان» حاکی است که این شبکه خبری، روز سه شنبه (دیروز) از کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ درخواست کرد یک تصویر را که در آن عبارت «اخبار جعلی» روی صورت گویندگان خبر قرار گرفته بود، از آگهی صدمین روز ریاست جمهوری ترامپ، بیرون بیاورد. «سی ان ان» اعلام کرد در غیراینصورت، از پخش آن اگهی معذور است.

آگهی شامل تصویری است که چهره «اندریا میچل» خبرنگار شبکه «ان بی سی» و شبکه «ام اس ان بی سی» را در کنار تصویر «وولف بلیتزر» مجری خبر «سی ان ان» و «ریچل مدو» مجری خبر «ام اس ان بی سی» و «اسکات پلی» مجری خبر شبکه «سی بی اس» قرار داده که عنوان «اخبار جعلی» به رنگ قرمز روی صورت آنها، نقش می‌بندد.

«سی ان ان» اعلام کرد مطابق سیاست این شبکه، تنها در صورتی این آگهی پخش می‌شود که این تصویر از آن بیرون کشیده شود.

«مایکل گلسنر» مدیرعامل کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» گفت: «خجالت آور است که ببینیم رسانه‌ها، پیام مثبت رئیس جمهوری دونالد ترامپ را حذف کنند.»

وی گفت: «آشکار است که «سی ان ان» می‌خواهد صدای ما را خاموش کند و آزادی بیان را سانسور کند، زیرا حرف ما با داستانی که «سی ان ان» بازگو می‌کند، سازگار نیست.»

عبارت «اخبار جعلی» بعد از مراسم تحلیف ریاست جمهوری، توسط دونالد ترامپ و حامیان او در باره شبکه‌های خبری آمریکا به کار رفت، در حالیکه در اصل، این عبارت، به اخبار دروغینی اشاره دارد که شرکتهای سودجو برای گرفتن «کلیک» بیشتر، روی اینترنت می‌فرستند و از طریق شبکه‌های اجتماعی، و با استفاده از «بوت» ها یا برنامه‌های کامپیوتری مخصوص، به آنها دامن می‌زنند.

http://gdb.voanews.com/504DC5E1-F75B-4FFC-B4D1-9C2ABE3A6DD5.gif

XS
SM
MD
LG