شورای امنيت سازمان ملل متحد روز سه شنبه با انتشار بيانيه ای کشته شدن غير نظاميان در حملۀ نيروهای اسرائيلی به کشتی امداد غزه را محکوم کرد و خواهان تحقيق در اين مورد شد.
هيلاری کلينتون وزير امور خارجه آمريکا روز سه شنبه با تأکيد بر حمايت آمريکا از بيانيۀ شورای امنيت، از اسرائيل خواست به دولت ها فوراً اجازۀ دسترسی به اجساد شهروندان و مجروحانشان را بدهد. در عين حال خانم کلينتون از همۀ طرف های درگير مؤکداً خواست در واکنش های خود جانب احتياط را رعايت کنند. جرج ميچل فرستاده آمريکا به خاورميانه نيز قرار است برای گفتگو با مقامات اسرائيل و فلسطينيان به منطقه سفر کند.
احمد داوود اوغلو وزير امورخارجه ترکيه يک روز پس از حملۀ اسرائيل به کشتی حامل کمک به نوار غزه برای گفتگو با هيلاری کلينتون وارد آمريکا شد.
آقای داوود اوغلو می خواهد آمريکا حملۀ اسرائيل را به کشتی حاملِ کمک به نوار غزه که طی آن ۹ نفر منجمله ۴ ترک کشته شده اند، محکوم کند.
خشم جهانی از حملۀ اسرائيل دولت پرزيدنت اوباما را در چارچوب روابط با ترکيه با دشواری، مواجه کرده است. آمريکا به ترکيه که متحد اصلی ناتو ست به عنوان يک کشور مسلمانِ سکولار می نگرد که می تواند با شورشيان اسلام گرا مقابله کند. تيرگی در روابط ترکيه و آمريکا می تواند سياست خارجی آمريکا را با چالشی اساسی، مواجه کند.
روز سه شنبه همچنين فعالان صلح و حاميان فلسطينيان اعلام کردند قصد دارند کشتی امداد ديگری را به نوار غزه اعزام کرده و محاصره غزه را بشکنند.
در همين حال تظاهرات معترضان به اسرائيل برای دومين روز متوالی در نقاط مختلف جهان ادامه داشت. صدها نفر در آنکارا پايتخت ترکيه در مقابل منزل سفير اسرائيل جمع شده و شعار سر دادند. تظاهر کنندگان تُرک همچنين برای قربانيان حمله روز دوشنبه، نماز خواندند.
در طرابلس پايتخت ليبی جمعيت بزرگی از اعضاء گروه های جوانان و زنان دست به تظاهرات زده و از کشورهای عرب خواستند واکنش شديدی نسبت به اسرائيل، نشان دهند. صدها تظاهرکننده نيز در امان گرد آمدند. اعضاء گروه های اسلامی و چپ گرايی که در راه پيمايی امان شرکت داشتند در حال حمل پرچم های فلسطينی و ترکيه، شعارهای ضد اسرائيلی سر دادند.
تظاهرکنندگان در قاهره پايتخت مصر نيز روز سه شنبه بار ديگر به خيابان ها آمدند. همچنين حسنی مبارک رييس جمهوری مصر تنها کشور عربی که هم مرز نوار غزه است فرمان داد به منظور انتقال کمک های بشردوستانه به غزه نقطه مرزی رفح، باز شود. اتحاديه عرب نيز روز سه شنبه جلسۀ اضطراری برای بررسی حملۀ به کشتی امداد تشکيل داد و اسرائيل را محکوم کرد. عمرو موسی دبير کل اتحاديه عرب گفت اين اقدام اسرائيل از آنچه او غرور آن کشور توصيف کرد ريشه می گيرد. وی گفت اسرائيل خود را فرای قانون می پندارد.
در اندونزی و مالزی نيز معترضان دست به تظاهرات زدند. در اندونزی پرجمعيت ترين کشور مسلمان جهان تظاهرکنندگان در مقابل سفارت آمريکا در جاکارتا جمع شده و حمايت آمريکا از اسرائيل را محکوم کردند. در مالزی نيز حدود چهارصد تظاهرکننده با جمع شدن در مقابل سفارت آمريکا خواهان تنبيه اسرائيل شدند.
رهبران استراليا و روسيه نيز روز سه شنبه به جمع ديگر رهبرانی پيوستند که حملۀ اسرائيل به کشتی امداد غزه را محکوم کرده اند.