لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۰۷:۵۱

سرقت ۳۰۰ میلیارد دلاری


اریک هولدر وزیر دادگستری آمریکا بخشی از استراتژی جدید این کشور برای مقابله با تهدیدات سایبری را اعلام کرده است، که براساس آن علیه افراد و کشورهای دخیل در حملات سایبری ، جریمه هائی سنگین و تحریم های اقتصادی وضع می شود.

به گفته وی، آمریکا در واکنش به شدت گرفتن حملات سایبری به منابع اطلاعاتی این کشور، با تدوین استراتژی جدید تصمیم گرفته است با تهدیدات روزافزون از سوی هکرها و جاسوسان اینترنتی مقابله کند.

آقای هولدر روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری , مختصری از استراتژی جدید را اعلام کرد و هشدار داد پیشرفت سریع فناوری، حملات سایبری به آمریکا را برای هکرها ساده تر کرده است.

آقای هولدر افزود وزارت دادگستری آمریکا در حال مبارزه با این حملات سایبری است و در این راستا با دولت های دیگر همکاری می کند تا کسانی را که در این حملات دست دارند شناسائی و محاکمه کنند.
او همچنین بر اهمیت همکاری بیشتر با شرکت های خصوصی در راستای بهینه سازی مقابله با این تهدیدات تأکید گذاشت.

به توصیف آقای هولدر "یک رمز تجاری کشور می تواند به تنهایی میلیون ها دلار ارزش داشته باشد. دزدیدن اسرار تجاری می تواند به بیکار شدن کارکنان و بسته شدن کارخانه ها منجر شود. در نهایت شرکت ها سود تجاری شان را از دست خواهند داد و از رقابت خارج می شوند".

به تخمین برخی از قانونگزاران در آمریکا، شرکت های آمریکایی سال گذشته بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار در نتیجه ی دزدی های اینترنتی ضرر کرده اند. به گفته ی این قانونگزاران، بیشتر حملات از سوی جاسوسان اینترنتی چین صورت گرفته است.

کنفرانس خبری وزیر دادگستری آمریکا یک روز پس از انتشار گزارش یک شرکت امنیت اینترنتی به نام "مندیانت" صورت گرفت که می گوید گروه هکرهای چینی از سال ۲۰۰۶ تا کنون بخش عمده ای از منابع اطلاعاتی نزدیک به ۱۵۰ سازمان مستقر در آمریکا را به سرقت برده اند.

هنگ لی، سخنگوی وزارت خارجه ی این اتهامات را بی اساس و فاقد مدرک دانست.

وزارت دفاع چین نیز اعلام کرده است چین خود قربانی حملات سایبری است و نه عامل ارتکاب آن. به توصیف وزارت دفاع چین، حملات سایبری بر خلاف قوانین چین است.
XS
SM
MD
LG