لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۱۵

حمله هکرهای چین به وبسایت نیویورک تایمز


نیویورک تایمز از حملات مکرر هکرهای چینی به وب سایت این روزنامه و نویسندگان آن به مدت چهار ماه پس از منتشر کردن مقاله ای حاوی افشاگری درباره ثروت یک مقام ارشد چین خبر می دهد. این مقاله خشم پکن را برانگیخته بود.

نیویورک تایمز، امروز، پنجشنبه در گزارشی مفصل و با ذکر جزئیات نوشت هکرها با استفاده از تاکتیک هایی که معلوم شده است توسط ارتش چین بکار گرفته می شود، به سایت های این روزنامه وارد شدند و رمزهای گشودن ایمیل های چند خبرنگار ارشد و کارکنان دیگر را دزدیدند.

نیویورک تایمز می گوید مهاجمان این حمله را در ماه اکتبر و همزمان با انتشار گزارشی آغاز کردند که چگونگی انباشته شدن ثروت ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری خانواده ون جیابائو، نخست وزیر پیشین چین را منعکس می کرد.

واکنش چین در آن زمان توام با خشم و عصبانیت بود، زیرا اعتبار و آبروی رهبری را تهدید می کرد که به ارائه چهره ای پاک از خود شهرت داشت.

چین بلافاصله وب سایت های انگلیسی و چینی نیویورک تایمز را فیلتر کرد و در مورد "عواقبی" نامشخص هشدار داد.

هانگ لی، سخنگوی وزارت امور خارجه چین ، امروز اتهام حاکی از حمله سایبری چین به روزنامه نیویورک تایمز را "بی اساس" و "غیر مسئولانه" توصیف کرد.

وی گفت: "چین، خود قربانی حملات سایبری است. قوانین چین به وضوح حملات سایبری را منع می کند".

نیویورک تایمز می گوید حمله سایبری به سایت های این روزنامه نخست با هشدار یک شرکت ایمنی کامپیوتری به نام ماندیانت کشف شد، که به فاصله یک روز پس از انتشار مقاله مربوط به ون جیابائو، داده شده بود.

نیویورک تایمز نمی داند مهاجمان چگونه وارد سایت های آن شده اند اما به ای میل هایی مظنون است که برای کارکنانش فرستاده شده بود، و حاوی لینک ها و پیوست های آلوده به ویروس های کامپیوتری بوده است.

نیویورک تایمز می گوید هکر ها به وسیله این ای میل ها خیلی زود توانستند رمزهای ورودی برای ارتباط با "تمامی کارکنان تایمز" را به سرقت ببرند.

هکرها از این رمزها برای وارد شدن به ده ها کامپیوتر شخصی کارکنان نیویورک تایمز استفاده می کنند و ظاهرا هدفشان این بوده است که به منبع اطلاعات مورد استفاده در مقابله مربوط به ون جیابائو دست یابند.

نیویورک تایمز می گوید هدف اصلی، دیوید باربوزا، رئیس نمایندگی این روزنامه در شانگهای بود که مقاله را نوشته است.

جیل آبرامسون، سردبیر نیویورک تایمز می گوید هکرها نتوانستند به ای میل های حساس، و یا حتی به فایل های راجع به ون جیابائو دسترسی پیدا کنند که متکی به سوابقی علنی از جمله اسناد و مدارک متعلق به روزنامه است.

نیویورک تایمز همچنین می گوید اطلاعات راجع به مشتریان روزنامه نیز به سرقت نرفته است.

شرکت ایمنی کامپیویوتری ماندیانت می گوید این شیوه ای است که با شیوه های قبلی مورد در حملات سایبری مرتبط با ارتش چین مطابقت دارد.

نیویورک تایمز می گوید راه را بر مهاجمان از طریق تغییر در رمز های ورود به ای میل های کارکنان و نیز از طريق قطع ارتباط با کامپیوترهای شخصی و خارج از محل کار، و اتخاذ تدابیر ایمنی دیگر بسته است، ضمن آنکه پیش بینی می کند حملات سایبری باز هم ادامه یابد.
XS
SM
MD
LG