لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۱۲:۰۶

روز جهانی ارتقای آگاهی در مورد بیماری اوتیسم


.
.

همزمان با روز جهانی ارتقای آگاهی در مورد بیماری اوتیسم (درخود ماندگی)، برنامه های متعددی برای آگاهی رسانی در مورد این اپیدمی درکانادا برگزار می شود.

به منظور جلب توجه افکار عمومی به این بیماری، بناهای مهم شهر همچون برج معروف کانادا به مناسبت این روز، با نور آبی مزین شد. رنگ آبی نمایانگر حمایت از مبتلایان و توجه ویژه به نیازهای آن ها ست.

اوتیسم یک بیماری ژنتیکی ست که بر اعصاب فرد تاثیر می گذارد. درمان قطعی اوتیسم هنوز کشف نشده است، اما تشخیص و پیشگیری از آن نقش موثری درزندگی فرد مبتلا دارد. فراگیری مهارت های فردی و رفتاری می تواند به تسهیل زندگی روزمره بیمار کمک کند.

به هدف تابیدن نوری بر اوتیسم به عنوان یک اپیدمی جهانی و اهمیت تشخیص و پیشگیری زودهنگام این بیماری، ماه آوریل، « ماه اطلاع رسانی جهانی اوتیسم » نامیده شده است.

موارد متعدد ابتلای به این بیماری سبب شده است که کانادا یک «راهبرد ملی اوتیسم» را مورد ارزیابی قرار دهد.

همزمان با ماه اطلاع رسانی جهانی در مورد بیماری اوتیسم دولت فدرال کانادا اعلام کرده است انجمن «اوتیسم انتاریو» و «خدمات پلیس اتاوا» ثبت نام اینترنتی داوطلبانه خانواده هایی که بیمار مبتلا به اوتیسم دارند را آغاز کرده است تا بتواند کمک های مورد نیاز آن ها را به طور موثرتری فراهم کند.

درآستانه روز جهانی اطلاع رسانی در مورد بیماری اوتیسم، پارلمان کانادا طرح پیشنهادی لایحه قانونی برای ایجاد یک راهبرد ملی برای اوتیسم را مورد بررسی قرار می دهد. اگر این لایحه قانونی با اکثریت آرای نمایندگان پارلمان تصویب شود، کمک های گسترده ای در اختیاراعضای خانواده افراد مبتلا به اوتیسم قرار خواهد گرفت.
براساس گزارش «انجمن اوتیسم کانادا»، از هر ۱۵٠ شهروند کانادا، یک نفر به اوتیسم مبتلاست. این بیماری به ویژه در کودکان شایع است که در هر ۱۶۵ کودک، یک کودک با تشخیص نوعی از اوتیسم متولد می شود.

براساس جدیدترین ارقام منتشر شده «مراکز آمریکایی کنترل و پیشگیری از بیماری»، از هر ۱١٠ کودک، یک نفر به بیماری اوتیسم مبتلاست.

رقم مبتلایان به این بیماری در ایالات متحده از سال ٢۰۰۲ تاکنون، ۵٧ درصد افزایش یافته است.

XS
SM
MD
LG