قدرتهای غربی خواستار خويشتن داری حاکمان سنی بحرين شدند که به دنبال سرکوب تظاهرات يک ماهه اکثريت شيعه اين کشور پادشاهی هستند.
رئیس جمهوری آمریکا، باراک اوباما، روز چهارشنبه در يک تماس تلفنی با پادشاه بحرين، حمد بن عیسی آل خلیفه «نگرانی عميق» خود را در مورد سرکوب تظاهرکنندگان و مخافان در آن کشور پادشاهی، ابراز کرد.
همچنین هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، به دولت بحرين درمورد سرکوب شديد تظاهرکنندگان هشدار داد. او در مصاحبه روز چهارشنبه خود با شبکه آمريکايی NBC گفت هر دو طرف بايد برای رسيدن به توافق از گفتگو استفاده کنند.
نيروهای امنيتی و پليس عربستان سعودی و امارات متحده عربی در هفته جاری برای کمک به نيروهای امنيتی بحرين برای سرکوبی ناآرامی ها وارد اين کشور شدند.
روز چهارشنبه در لبنان، صدها تن از حاميان گروه شيعه حزب الله در حمايت از معترضان بحرين و عليه حضور نيروهای عربستان سعودی در بحرين دست به تظاهرات زدند. تظاهرکنندگان با شعارهای خود حضور عربستان را دخالت خارجی ناميده و محکوم کردند.
رئیس جمهوری ایران، محمود احمدی نژاد نیز در انتقاد از مداخله نظامی خارجی در بحرین، گفت: حضور نیروهای خارجی در بحرين لکه ننگی است که محکوم به فنا خواهد بود.
در عراق آیت الله العظمی علی سیستانی در يک نظر سياسی نادر از مقامات بحرين خواست که سرکوب تظاهرکنندگان متوقف کنند.
نوری المالکی، نخست وزیر عراق، از حوادث در بحرین و مداخله نیروهای خارجی ابراز نگرانی کرد.