لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۵۷

استفاده از طنز برای جذب رای دهندگان


آمریکاییان آسیایی تبار از سريعترين رشد جمعیتی در ميان گروه های اقلیت در آمريکا برخوردارند، اما در گذشته، در مبارزات انتخاباتی در سراسر کشور به آنها توجه زیادی نشده است. تنها دو هفته مانده به انتخابات رياست جمهوری و کنگره آمريکا، دو برادر با استفاده از طنز تلاش می کنند توجه رای دهندگان جوان آمريکايی آسیايی تبار را جلب کنند.

دیوید و اندرو فونگ خواننده های موسقی رپ و کمدین هستند. آنها می گويند: «ما روی هم برادران فونگ هستیم.»

ویدیوی یوتیوب آنها در مورد یک محله عمدتا آسیایی در شهر لس آنجلس، بينندگان زيادی داشته است. آنها محله را «۶۲۶» می نامند که کُد تلفن آن منطقه است.

ديويد فونگ توضيح می دهد: «من فکر می کنم که جامعه ما به نوعی نیاز به یک سخنگو دارد. آنها، بعنی حداقل جوانان، تا حدودی هدايت و رهبری نياز دارند. ما فکر کردیم که می توانیم آن را در راهی واقعا مثبت فراهم آوريم.»

برادران فونگ همچنین خود را فعالان اجتماعی می دانند. آنها به تازگی در يک ویدیوی اينترنتی برای تشویق جوانان آمریکایی-آسیایی به رای دادن به اجرای نقش پرداختند. مرکز قضایی آسیا و اقیانوسیه آمریکا بودجه این ویديو را تامين کرد. تانزيلا احمد، مدير ترويج رأی دهندگان سازمان می گويد، هدف ويديو جوانان منطقه «۶۲۶» هستند.

تانزيلا احمد می گويد: «به طور کلی، جوانان پای صندوق های رای نمی روند و آمریکاییان آسيايی تبار رای نمی دهند. در واقع آنها ريشه هايی از فرهنگی هستند که عامل خودداری جوانان آمريکايی آسیايی از رای دادن بشمار می رود.»

اما در سال ۲۰۰۸ ميلادی، تمام جوانان، حتی جوانان آمریکایی- آسیایی، بطور شگفت آوری در انتخابات شرکت کردند. مورلی وینوگراد و مایک هيس می گویند جوانان تعیین کننده نتیجه اين انتخابات بودند. مورلی وینوگراد و مایک هيس با همکاری يکديگر دو کتاب در مورد رای دهندگانی که بین سالهای ۱۹۸۲ تا ۲۰۰۳، متولد شده اند و به نام «نسل هزاره» شناخته می شوند، نوشته اند.

مايک هيس می گويد: «رای نسل هزاره مهم است و اهميت آن در انتخابات سال ۲۰۱۲ مانند انتخابات سال ۲۰۰۸ خواهد بود. حتی اگر درصد شرکت اين گروه در انتخابات پيش رو به فراوانی سال ۲۰۰۸ نباشد.»

مورلی وینوگراد می گوید اين روند به آرامی در جامعه آمریکایی آسیایی تبار در حال تغییر است.

وینوگراد می گوید: «جامعه آمریکاییان چینی تبار به تازگی قدرت سیاسی خود را دريافته و در ميزان وسيعتری که بیشتر شبیه به بخش های دیگر جامعه آمریکایی آسیایی تبار است، رای می دهد.»

تانزيلا احمد می گويد «اما هنوز بسیاری از آمریکاییان آسیایی تبار هستند که می توانند رای بدهند ولی اين کار را انجام نمی دهند.» او گروه های مبارزات انتخاباتی را سرزنش می کند و می گويد از آنجا که برای تحت تاثير قرار دادن اين اقليت، نياز به تلاش بيشتر وجود دارد، از اينرو اين گروه ها کانون کار خود را به آنها متمرکز نمی کنند.

خانم احمد می گوید: «در جامعه ما گروه های دو زبانه متعددی وجود دارند و کمپين های انتخاباتی نمی خواهند برای بسيج اين جامعه تلاش کنند.»

در عوض، کمپین ها تمرکز خود را بر آمریکاییان اسپانیایی و آفریقایی تبار، دو بخش از بزرگترین گروه های اقلیت رای دهنده قرار می دهند.

مرکز قضایی آسیا و اقیانوسیه آمریکا برای پر کردن اين نياز با فعاليتهایی مانند ايجاد مراکز تلفنی دو زبانه در ۱۱ زبان مختلف و همکاری با برادران فونگ، در تلاش است. کارشناسان سیاسی می گویند که اینترنت و شبکه های اجتماعی ممکن است موثرترین راه برای رسیدن به رای دهندگان نسل هزاره باشد که پدر و مادر های خود را تشویق به رای دادن می کنند.

از اليزابت لی - صدای آمريکا
XS
SM
MD
LG