بخش برنامه های پیشرفت و توسعه سازمان ملل متحد آنتونیو باندراس، بازیگر اسپانیایی تبار هالیوود را به عنوان سفیر حسن نیت خود درزمینه مبارزه با فقر معرفی کرد.
بنا براعلامیه رسمی که از طرف سازمان ملل متحد در این رابطه منتشر شده است، آنتونیو باندراس برای پیشبرد و رسیدن به اهداف پیشرفت و توسعه این سازمان در زمینه های مبارزه با گرسنگی، بیماری، بی سوادی، بهبود شرایط محیط زیست و تبعیض علیه زنان فعالیت خواهد کرد.
باندراس نیز در اعلامیه جداگانه ای آمادگی خود را برای قبول این وظایف اعلام کرد و براین مسئله تاکید کرد که تلاش هایی خواهد کرد تا در رسیدن به این اهداف و انجام وظایف خود به عنوان سفیر حسن نیت سازمان ملل متحد، تمرکز بیشتری بر روی مردم واجد شرایط آمریکای لاتین وآفریقا داشته باشد.
این بازیگر هم چنین فعالیت هایی به منظور آگاه ساختن اذهان عمومی در رابطه با سائل مهمی از قبیل بودجه ۷۱۰ میلیون دلاری که برای برنامه های توسعه و پیشرفت ورسیدن به اهداف آن درنظر گرفته شده خواهد داشت. این پروژه ای است که در آن یک صندوق مالی پیشرفت و توسعه برای انجام کمک های مالی به دولت ها و سازمان های غیرانتفاعی بخش خصوصی تعبیه شده است.
آنتونیو باندراس بازیگر، فیلمنامه نویس، خواننده و تهیه کننده ای است که از احترام خاصی درجامعه سینمایی هالیوود برخوردار است. او که زاده ۱۹۶۰ در شهر «مالاگا» درجنوب اسپانیاست دریک خانواده متوسط بزرگ شده و در چهارده سالگی با تماشای یک نمایشنامه موزیکال محلی تصمیم می گیرد تا حرفه هنرپیشگی را برای خود انتخاب کند.
آنتونیو بندراس علیرغم میل پدر پلیس و مادرمعلم مدرسه خود دریک مدرسه هنرهای زیبا ثبت نام کرد و سپس به گروه تئاتر محلی «مالاگا» پیوست. او درسال ۱۹۸۲ توانست در یکی از فیلم های «پدرو آلمادوار» کارگردان برجسته اسپانیایی درنقش کوتاهی ظاهر شود و از همان زمان به شدت مورد توجه قرار گرفت. او بعدها نیز در سال ۱۹۸۵ درفیلم «ماتادور» ساخته همین کارگردان درخشید.
آنتونیو باندراس درسال ۱۹۹۲با فیلمی به نام «پادشاهان مامبو» Mambo Kings درنقش یک نوازنده ترومپت کوبایی مهاجر که در کلوپ های شبانه نیویورک به همراه برادرش برنامه اجرا می کند برای نخستین بار به تماشاگران آمریکایی معرفی شد.
او به زودی در دوفیلم دیگر، «فیلادلفیا» با شرکت تام هنکز و «مصاحبه با دراکولا» با شرکت تام کروز و برد پیت شرکت کرد و بازی در فیلم «ماسک زورو» در کنار کاترینا زیتا جونز، «روزی و روزگاری» با جانی دپ و «فریدا» داستان زندگی یک زن نقاش مکزیکی برای او معروفیتی جهانی به همراه آورد.
آنتونیو باندراس فیلم «دیوانه ای درآلاباما» را نوشته و کارگردانی کرد که نقش اول آن را «ملانی گریفیث» همسر بازیگر او برعهده داشت.
بسیاری از هنرمندان سرشناس درطول دوران معروفیت خود کوشیده اند تاحامی یک پیام انسانی باشند و خدماتی به نوع بشر را نیز به کارنامه هنری خود اضافه کنند.
این ستارگان به خاطر مطرح بودن توجه عموم را به خود جلب می کنند. آنجلینا جولی یکی از بازیگرانی است که تا کنون جوایز بسیاری از جمله اسکار را به خود اختصاص داده است و هم زمان از فعال ترین سفرای کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل به شمار می رود. او در چهارگوشه جهان با پناهندگان و آوارگان ملاقات و از آنان حمایت میکند. جولی در سال ۲۰۰۱ ضمن فیلم برداری صحنه هایی از یکی از فیلم های ماجراجویانه خود Tomb Raiderدر بیرمانی از سرنوشت پناهجویان ساکن این منطقه آگاه شد و پس از بازگشت به آمریکا خواهان همکاری در امور انساندوستانه با سازمان ملل متحد شد. او در طول پنج سال گذشته به بیش از ۲۰
کشور مختلف سفر کرده و اقدامات خود را وسعت بخشیده است.
بسیاری از هنرمندان و چهره های سرشناس دیگر نیز با استفاده ازمعروفیت خود توانسته اند دست به خدمات بشری ارزشمندی بزنند. بونو خواننده و رهبر گروه معروف «یو تو» U2 که جایزه صلح نوبل سه بار تاکنون به او تعلق گرفته در سال ۱۹۹۹ تصمیم گرفت تا به همراه گروه خود برای کمک به مردم آفریقا بسیج شود. او درسال ۲۰۰۴ موسسه «وان»One را برای مبارزه با فقر و بیماری ایدز در آفریقا تاسیس کرد. او هم چنین با کمک خواننده نیکوکاردیگری به نام «باب گلدوف» کنسرت هایی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت های ثروتمند برای کمک به کشورهای فقیر و افزایش کمک های اقتصادی و بشر دوستانه به این کشورها برگزار کرد.
جورج کلونی یکی از مطرح ترین بازیگران هالیوود نیز از سال ۲۰۰۵ تا امروز بدون وقفه تلاش کرده است تا توجه جوامع بین المللی را به وضعیت بحرانی دارفور جلب کند. او در سال ۲۰۰۶ فیلم مستندی در رابطه با شرایط سخت زندگی پناهندگان در جنوب سودان ساخت و پرنس هری، فرزند پرنسس دایانا پس از تحقیق درباره کودکان یتیم شهر «لسوتو» در آفریقا که ۳۱ درصد جمعیت آن مبتلا به بیماری ایدز هستند یک سازمان غیرانتفاعی به نام «مرا فراموش نکن» را تاسیس کرد تا از طریق آن از این کودکان یتیم مبتلا به ایدز نگهداری شود.