مقام های امنیتی در افغانستان، رییس یک زندان را که نزدیک به ۵۰۰ زندانی از آنجا گریختند بازداشت کرده اند.
مقام های افغان، که خواسته اند ناشناس بمانند، روز پنجشنبه اعلام کردند رییس زندان و دیگر مسئولان به دلیل سهل انگاری بازداشت شده اند. آنان حاضر نشدند جزییات بیشتری ارائه دهند.
سربازان افغان ۷۱ نفر از ۴۸۸ زندانی را که روز یکشنبه از راه یک تونل ۳۰۰ متری از زندان سارپوسا در ایالت قندهار گریختند، دستگیر کردند.
پیشتر، وزیر دادگستری افغانستان گفت فرار از زندان باید با کمک همدستانی در داخل زندان صورت گرفته باشد، اما افزود نیروهای افغان و بین المللی باید به توطئه پی می بردند.
طالبان مسئولیت فرار زندانیان را بر عهده گرفته و می گوید فراهم آورد مقدمات و تکمیل کار پنج ماه طول کشید.
در این میان، مقام های افغان در ایالت غزنی گفتند شورشیان روز پنجشنبه به یک کاروان تدارکاتی ناتو حمله کردند و در نبردی که در گرفت شش ستیزه گر و دستکم سه گارد امنیتی خصوصی کشته شدند.