لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۲۳:۴۳

شش سرباز آمریکایی در افغانستان کشته شدند


ناتو می گوید شش سرباز آمریکایی روز شنبه در حملات جداگانه در افغانستان کشته شدند.
چهار سرباز در حوادث جداگانه در شرق هدف آتش سلاح های سبک و حمله شورشیان قرار گرفتند. دو سرباز دیگر در انفجار بمب های کنار جاده ای در جنوب جانسپردند.
ناتو می گوید راننده انتحاری یک اتومبیل نیز روز شنبه به یکی از کاروان های آن در ایالت خوست حمله کرد. در مورد تلفات گزارشی نرسیده است.
پیشتر، مردان مسلح ۱۱ مسافر پاکستانی را که وارد خاک افغانستان شده بودند کشته اند.
یک سخنگوی فرمانداری ایالت پکتیا، که هم مرز پاکستان است، گفت مهاجمان یک مینی بوس حامل اعضای یک قبیله پاکستانی را زیر آتش گرفتند.
اسوشیتد پرس به نقل از سخنگو می گوید در این حمله که روز شنبه صورت گرفت، سه نفر، از جمله یک کودک، مجروح شدند.
مسولیت حمله را کسی بر عهده نگرفته است، هرچند در گزارشهای خبری گفته می شود مقامات به شورشیان طالبان افغان مظنون هستند.
وزارت دفاع افغانستان گفت یک بمب انداز انتحاری احتمالی یک پاسگاه نظامی در ایالت زابل را هدف گرفت، اما سربازان او را پیش از آن که بتواند مواد انفجاری را منفجر کنند کشتند.
وزارت دفاع گفت مهاجم یک جلیقه انتحاری، نارنجک های دستی و یک تفنگ همراه داشت. دو مظنون دیگر بازداشت شدند.
در این میان، صدها افغان برای اعترض به تلفات فزاینده غیر نظامیان، تظاهراتی علیه آمریکا در شهر مزار شریف برپا کردند.

XS
SM
MD
LG