افغان ها بی اعتنا به حملات راکتی و بمبی روز شنبه برای انتخاب پارلمانی به حوزه های رای گيری رفتند که آزمونی مهم در مبارزه دولت عليه شورش و فساد محسوب می شود.
گزارش ها از کشته شدن دست کم ده نفر در خشونت های پراکنده در سطح کشور حکايت دارد که يک حمله راکتی منجر به کشته شدن دست کم دو نفر در ولايت شمالی بغلان از جمله آنهاست. حملات مرگبار مشابهی نيز در ولايت های کونار در شرق، و تخار در شمال به وقوع پيوست. يک راکت نيز پيش از باز شدن حوزه های رای گيری در پايتخت منفجر شد.
فاضل احمد مناوی، مقام مسئول در کميسيون انتخاباتی افغانستان، می گويد واقعه خشونت باری که رای گيری را مختل کند، رخ نداد، و ۹۲ درصد از ۵۸۰۰ حوزه رای گيری باز بود.
بسياری از افغان ها بی اعتنا به تهديدهای طالبان به حوزه های رای گيری رفتند. حامد کرزی، ریيس جمهوری، بامداد شنبه رای داد و گفت انتخابات پارلمانی کشور را به آينده ای بهتر سوق می دهد..
بيش از ۲۵۰۰ کانديدا برای کسب ۲۴۹ کرسی مجلس نمايندگان، موسوم به Wolesi Jirga رقابت داشتند.
مقامات سازمان ملل متحد و آمريکا تصديق کرده بودند که رای گيری می تواند نقص هایی داشته باشد اما تاکيد می کنند که برگزاری انتخابات در ميانه يک جنگ خود يک دستآورد مهم است.
استفان دو ميستورا، نماينده مخصوص سازمان ملل متحد، ضمن بازديد از حوزه های رای گيری در کابل گفت برای مقابله با تقلب در رای گيری يک رشته ضوابط نظارتی به اجرا گذاشته شده بود.
بعضی از رای دهندگان اعتراض می کردند که مرکب مخصوص معرف رای دادن قابل پاک کردن بود و امکان رای دادن بيش از يک بار را برای افراد فراهم می ساخت.