لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۱۱:۴۷

انفجار بمب در یک مسجد افغانستان ۱۷ مجروح بر جا گذاشت


انفجار بمب در یک مسجد افغانستان ۱۷ مجروح بر جا گذاشت
انفجار بمب در یک مسجد افغانستان ۱۷ مجروح بر جا گذاشت

به گفته مقامات افغان، بمب گذاری در مسجدی در شرق افغانستان دست کم ۱۷ تن را مجروح کرد. یکی از مجروحین نامزد پارلمان بود.

مقامات می گویند انفجار روز جمعه در ولایت خوست، زمانی اتفاق افتاد که او در مسجد در یک کمپین انتخاباتی شرکت کرده بود.

در حالی که افغانستان برای برگزاری انتخابات پارلمانی در ماه سپتامبر آماده می شود، مسایل امنیتی اصلی ترین چالش در افغانستان است.

روز جمعه، شورای امنیت سازمان ملل متحد با انتشار بیانیه ای پشتیبانی خود را از نتیجه کنفرانس بین المللی که در کابل تشکیل شده بود، اعلام کرد. بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد، در جلسه شورای امنیت گفت در انتظار اجرای تعهدات دولت افغانستان برای ایجاد امنیت، بهبود حکومت و مبازره با فساد است.

در جای دیگر، به گفته مقامات ناتو، روز جمعه نیروهای بین المللی و افغان چندین شورشی، از جمله یک فرمانده بلندپایه طالبان را در عملیات شبانگاهی در ولایت های قندهار، غزنی، هلمند و ننگرهار، دستگیر کردند.

نیروهای ائتلاف همچنین اعلام کردند روز پنجشنبه ۲۰۰۰ کیلوگرم نیترات آمونیوم، ۵۴۰۰ فیوز الکترونیک، ۳۲۰۰ متر سیم برای انفجار و ۲۷۵ کیلو گرم پودر سیاه در محله اسپین بولدک در ولایت قندهار جنوبی کشف کردند.

ناتو می این مقدار نیترات آمونیوم و پودر سیاه برای ساختن بیش از ۱۰۰ بمب کنار جاده ای کافی است.

XS
SM
MD
LG