يک مقام ارشد چين می گويد آمريکا برای کمک به احيای مذاکرات شش جانبه در باره برنامه اتمی کره شمالی، بايد رو در رو با پيونگ يانگ به گفت و گو بنشيند.
روزنامه رسمی چين به نقل از " يانگ خی يو" مدير دفتر وزارت امور خارجه چين در مسائل شبه جزيره کره، می نويسد: واشنگتن برای آغاز دوباره مذاکرات و پيشرفت در آن، بايد با گفت و گوئی دو جانبه با پيونگ يانگ موافقت کند.
مدير امور آمريکا و اقيانوسيه در وزارت خارجه چين نيز، برقراری تماس بين آمريکا و کره شمالی را تائيد کرد. او به يک روزنامه استراليائی گفت آمريکا و کره شمالی بايد در برداشت خود نسبت به مذاکرات، انعطاف پذير تر باشند.
واشنگتن گفت و گوهای دوجانبه با کره شمالی را رد کرده است و می گويد تهديد برآمده از برنامه اتمی آن کشور مشکلی منطقه ای است که يک راه حل چند مليتی را ايجاب می کند.