لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲ ایران ۲۳:۰۷

عامل انفجار ديروز لبنان به احتمال زياد يک بمب انداز انتحاری بوده است - 2005-02-15


وزير کشور لبنان می گويد عامل انفجار نيرومندی که روز دوشنبه رفيق حريری نخست وزير سابق و دست کم ۱٤ تن ديگر را کشت، به احتمال زياد يک بمب انداز انتحاری بود.

سليمان فرنجيه، امروز در بيروت گفت شواهد اوليه نشان می دهد يک اتومبيل حاوی بمب در حرکت بود و به احتمال زياد لحظاتی پيشَ از انفجار، به کاروان اتومبيل های حامل حريری و همراهان او نزديک شد.

در اين ميان، روز سه شنبه در آغاز يک دوره سه روزه عزای ملی، مدارس لبنان تعطيل شدند و فعاليت های بازرگانی متوقف شد. قرار است آئين تشييع جنازه و خاکسپاری حريری روز چهارشنبه برگزار شود.

رهبران دولتهای سراسر جهان بمب گذاری را محکوم کرده اند. کاخ سفيد قول داده است برای مجازات مسئولان انفجار با شورای امنيت سازمان ملل متحد همکاری کند.

رهبران مخالف در لبنان، مخالفان حريری را مسئول دانسته اند و از سوريه خواسته اند ۱٤ هزار سرباز خود را از لبنان بيرون ببرد. سوريه هرگونه مداخله ای در اين واقعه را تکذيب کرده است و رهبران دمشق آنرا به شدت محکوم کردند.

R

XS
SM
MD
LG