اِسا، آژانس فضائی اروپا ميگويد سفينه تحقيقاتی موسوم به " هوگن " با موفقيت روی سطح سياره" تيتان" ، قمر ستاره زحل ( کيوان ) فرود آمد و مخابره اطلاعات به کره زمين را آغاز کرده است، که تصاوير و تجزيه و تحليل های علمی از مشخصات محل فرود بخشی از آنهاست.
اين تصاوير، از وجود پستی و بلنديهائی مشابه آنچه که در کره ماه ديده شد حکايت دارد که احتمالا نوعی ازمايعات عامل ايجاد آنها بوده است. اطلاعاتی که هوگن مخابره ميکند پس از يک ساعت به کره زمين ميرسد. اين سفينه که عمليات تحقيقاتی آن مشترکا توسط آژانس های فضائی آمريکا، اروپا و ايتاليا انجام ميگيرد، امروز، جمعه ، در آخرين مرحله سفر هفت ساله فضائی خود و در آستانه فرود تاريخی توانست با موفقيت دو چتر لازم برای نشستن به سطح قمر تيتان را بازکند.
مقامات اِسا در يک کنفرانس خبری در دارمشتات آلمان مخابره اطلاعات از سفينه به کره زمين را معرف موفقيتی قابل توجه در امور مهندسی توصيف کردند.
سفينه " هوگن " برای تحقيق در باره ترکيب و اجزاء تشکيل دهنده جو تيتان به فضا فرستاده شده است که می تواند به کشف اسرار حيات منجر شود. اطلاعات جمع آوری شده توسط هوگن به سفينه مادر، که " کاسينی " نام دارد فرستاده ميشود و از طريق آن به زمين مخابره خواهد شد.
دانشمندان معتقدند بسياری از شرايط قمر تيتان مشابه شرايطی است که پيش از آغاز حيات در کره زمين وجود داشت و اميدوارند بتوانند با اطلاعاتی که کسب ميکنند از چگونگی آغاز حيات در کره زمين با خبر شوند.