لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۱:۲۷

بودجه پيشنهادی دولت اسرائيل برای سال ۲۰۰۵  رأی کافی بدست نياورد - 2004-12-02


بودجه پيشنهادی دولت اسرائيل برای سال ۲۰۰۵ در مجلس رأی کافی بدست نياورد. بدين ترتيب،جرقه يک بحران سياسی که می تواند برنامه نخست وزير شارون برای تخليه نوار غزه را متوقف يا حتی از بين برد، زده شده است. بودجه پيشنهادی دولت با ۶۹ رأی مخالف در مقابل ۴۳ رأی موافق رد شد.

اين در شرايطی است که آريل شارون سعی دارد ائتلاف اقليت حزب ليکود را پيش از رأی گيری در مورد برنامه خود برای خروج نيروهای اسرائيلی از نوار غزه در سال ۲۰۰۵ حفظ کند. مخالفان گفته اند اجازه نخواهند داد برنامه تخليه پيش برود.

بحران سياسی روز چهارشنبه هنگامی روی داد که حزب سکولار "شينوئی" از دستورات آقای شارون سرپيچی کرد و در بررسی اول آن را رد کرد. حزب شينوئی با موارد و مصوبات در مورد اختصاص منابع مالی به احزاب مذهبی موافق نيست.

کمی پس از آن، نخست وزير، وزراء سکولار شينوئی را از سمت خود برکنار کرد که باعث شد ائتلاف حزب ليکود فقط ۴۰ رأی از ۱۲۰ آراء مجلس اسرائيل را در اختيار داشته باشد. مقامات حزبی ميگويند، آقای شارون بزودی مذاکرات برای جذب ۲۲ نماينده حزب مخالف کارگر را برای عضويت در دولت آغاز خواهد کرد.

XS
SM
MD
LG