لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۴۰

سه نفر در ارتباط با آدم ربايی کارمندان ستاد انتخابات در افغانستان دستگير شدند - 2004-10-29


مقامات افغانی ميگويند که سه نفر در ارتباط با آدم ربايی سه تن از کارمندان خارجی ستاد انتخابات را که روز پنجشنبه در کابل پايتخت افغانستان رخ داد دستگير کرده اند.

اين خبر روز جمعه هنگامی اعلام شد که نيروهای امنيتی به جستجو برای پيدا کردن سه قربانی ادامه ميدادند. اين سه تن يک زن بريتانيايی- ايرلندی، يک زن از ايالت کاسوو کشور صربستان، و يک ديپلمات فيليپينی هستند.

اين سه نفر که به انجام انتخابات ماه جاری رياست جمهوری افغانستان کمک ميکردند، در حاليکه در يک اتومبيل با علامت سازمان ملل در حرکت بودند با تهديد اسلحه ربوده شدند.

يک گروه که خود را "ارتش مسلمانان " ميخواند مسؤليت آدمربايی را بر عهده گرفت ، اما خواستهای خود را اعلام نکرد. اين گروه به آژانس خبرگزاری فرانسه گفت که نيروهای امنيتی نبايد به ستيزه جويان حمله کنند؛ و اگر حمله کنند، مسؤل هرگونه آسيب وارده به گروگانها خواهند بود.

مقامات سازمان ملل ميگويند که با مقامات محلی در تماس نزديک هستند.

R

XS
SM
MD
LG