لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ایران ۰۱:۲۱

نيروهای روسيه و جدائی خواهان چچن به نقض حقوق بشر متهم شدند - 2004-06-23


يک گروه طرفدار حقوق بشر، نيروهای روسيه و جدائی خواهان چچن را به نقض حقوق بشر در جنوب روسيه متهم کرده است.

عفو بين الملل، که مقر آن در لندن قرار دارد، می گويد عاملان نقض حقوق بشر با مصونيت در منطقه قفقاز عمل می کنند و کسانی که در اين باره شکايت کرده اند، سربه نيست يا کشته شده اند.

عفو بين المللی نيروهای روسيه را به انجام اعدام های فراقانونی، ناپديد شدن های اجباری، بازداشت های خود سرانه، شکنجه و تجاوز جنسی متهم می کند. عفو بين الملل می گويد گروه های مسلح چچن غير نظاميانی را که با دولت مورد حمايت کرملين کار می کنند هدف گرفته اند و به بمب گذاری هائی که مردم را مجروح کرده است دست زده اند.

عفو بين الملل همچنين به گزارش های برخی از شهروندان اشاره می کند که حاکی است نيروهای طرفدار مسکو کسانی را که به دادگاه اروپائی حقوق بشر شکايت برده اند، تهديد کرده اند. عفو بين الملل هشدار می دهد که مناقشه چچن به اينگوشتيا نيز سرايت می کند.

R

XS
SM
MD
LG