به نظر ميرسد که کشور مراکش به عنوان يک نامزد قوی برای ميزبانی جام جهانی در سال ۲۰۱۰ ظاهر شده است.
سلطان محمد ششم، پادشاه مراکش، يک بانکدار موسوم به سعد کتانی را استخدام کرده است تا تلاش کشور او را در راه کسب حق ميزبانی جام جهانی ۲۰۱۰ رهبری کند، ضمن اينکه اعتبار مالی برپايی جام در جای خود است. حدود ۱۸۰ ميليون دلار در جهت هزينه های سازماندهی جام جهانی به حسابی در يک بانک سوئيس واريز شده و نيز ۳ استاديوم ورزشی در حال حاضر در دست ساختمان است.
افزون بر کتانی، آلن راتنبِرگ آمريکايی جزئی از گروهی است که به جلب جام جهانی به مراکش کمک ميکند. اين سرمايه دار رهبر گروهی بود که مرحله نهايی مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۱۹۹۴ را در ايالات متحده سازمان داد.
اگر مراکش به عنوان ميزبان جام جهانی سال ۲۰۱۰ برگزيده شود نخستين کشور آفريقايی خواهد بود که اين رويداد ممتاز فوتبال جهان را برگزار خواهد کرد.
آفريقای جنوبی نيز ممکن است يک کانديدای نيرومند برای ميزبانی جام جهانی ۲۰۱۰ باشد ضمن اينکه مصر و ليبی و تونس نيز به عنوان ميزبان تحت مطالعه خواهند بود.
اين چهارمين باری است که مراکش برای ميزبانی جام جهانی فوتبال تلاش ميکند و آفريقای جنوبی هم با تنها يک رأی کمتر حق ميزبانی جام جهانی آينده در سال ۲۰۰۶ را به آلمان باخت.
فدراسيون بين المللی فوتبال ـ فيفا ـ در تاريخ ۱۵ ماه مه در شهر زوريخ در مورد ميزبان جام جهانی ۲۰۱۰ تصميم خواهد گرفت.