آنچه در اينجا می خوانيد، نظر رسمی دولت آمريکااست
همانطوريکه سازمان ملل متحد در گزارش مبتکرانه خود در زمينه توسعه ی جوامع اعلام می کند، بسياری از کشورهای خاورميانه در تاًمين حقوق اساسی مردمشان شکست خورده و فاقد سياست هايی هستند که پاسخگو بمردم باشد. اين شرايط باعث پايين رفتن سطح دانش و معلومات و عدم توسعه اقتصادی در اين کشورها شده و عامل آن بوده که کشورهای عرب بمراتب عقب مانده تر از ساير کشورهای جهان باشند.
در اين کشورها، محروميت و خشم، رو به افزايش بوده که شرايط و محيط مناسب برای رشد و نمو افراطيون اسلامی را بوجود آورده است.
برای کمک به تجديد و اميدواری ها و فرصتها در جهان عرب، ايالات متحده آمريکا سياستی بنام " استراتژی پيشگام برای خاورميانه را آغاز کرده است".
در حاليکه در اين کشورها، حکومت های استبدادی برای بقاء خود در کار تباه کردن آينده ی مردمشان بوده اند، ايالات متحده بيش از اين نمی تواند بی تفاوت و ساکت بماند. آمريکا با همکاری مقامات هم نظر در دولت ها و سازمانها و جوامع مدنی، در جهت تاًمين حقوق بشر و اصلاحات سِاسی در اين کشورها، کوشش می کند. همانطوريکه پرزيدنت جورج بوش گفت، اصلاحات دمکراتيک واقعی بايد از درون آغاز گردد:" در سراسر خاورميانه اصلاح طلبان برای ايجاد رفرم و تحول، کوشش می کنند. ازمغرب تا اردن و قطر، ما شاهد برگزاری انتخابات و حمايتهای جديد از حقوق زنان و بوجود آمدن کثرت گرايی سياسی هستيم و زمانی که رهبران اصلاحات، خواستار کمکهای ما می شوند، آمريکا اين کمکها را در اختيار آنها قرار می دهند" .
پروژه های نوين همکاری آمريکا با کشورهای خاورميانه، با اهداف توسعه اقتصادی، سياسی و اصلاح سيستمهای آموزشی، اغاز گرديده است. تبعيضات در کشورهای خاورميانه، بويژه ، عليه بانوان اعمال می شوند که اغلب در خانواده و در زمينه ی حق مالکيت وارث و حتی حق آزاد سفر، دارای حقوق مساوی با مردان نيستند.
بهمين دلايل است که پروژه همکاری های آمريکا با اين کشورها، برای بهبود و تاًمين فرصتها و حقوق اجتماعی زنان کوشش می کند.
بعنوان بخشی از اين پروژه، کنفرانس منطقه در ماه جاری در اردن، چالشهايی روبرو با زنان را مورد بررسی قرار می دهد. چالشهايی که بانوان در مشاغل قضايی و حقوقی و در امور و قوانينی که بانوان را از حقوق مساوی با مردان محروم می کنند، روبرو هستند.
عربستان سعودی، يکی از کشورهايی است که حقوق زنان را بشدت محدود می کند، ولی حتی در آنجا هم شاهد پيشرفت هايی هستيم.
سلوا الحازه، رييس بخش چشم پزشکی در بيمارستان متخصصين سلطان فيصل می گويد: " مادر من به آن علت بمدرسه نرفت که برای او مدرسه ای وجود نداشت . حالا من از نسل بعدی يک استاد صاحب کرسی، هستم."
اکنون در کشورهای خاورميانه، زنان و مردانی که مد تها در آرزوی آزادی و فرصت های آينده بوده اند، دارای دوستی، بقدرتمندی آمريکا هستند.