نماينده مردم مسجد سليمان گفت: (( به دليل نشت گاز از مخازن نفتی مسجد سليمان، زندگی و سلامت شش ناحيه شهر مسجد سليمان با تعداد 4 هزار خانوار در معرض خطر قرار دارد.))
اميدوار رضايی در گفت وگو با خبرگزاری فارس افزود: (( اگر چه سابقه نشت گاز در اين مناطق به 40 سال گذشته بر ميگردد، اما در روزهای اخير به دليل زلزله، نشتی شدت گرفته است. ))
وی ادامه داد : (( تاكنون با اعتباری 20 ميليارد ريالی منازل 300 خانوار شهر خريداری شده است و در خواست 20 ميليارد ريال ديگر نيز برای خريد تعداد ديگری خانه به سازمان مديريت پيشنهاد دادهايم كه اميدواريم هر چه زودتر تصويب شود. ولی برآورد ما نشان ميدهد برای خريد كل 4 هزار خانه، نياز به حداقل 200 ميليارد ريال است.))
عضو كميسيون برنامه بودجه با اشاره به اين كه نشتی گاز و عدم امكان سكونت در شهر مسجد سليمان باعث شد درهيات دولت اعتبار 15 ميليون دلاری برای احداث يك شهر جديد در اطراف شهر مسجد سليمان به تصويب برسد، گفت: (( اما با وجود تصويب اين اعتبار، كارشناسان سازمان مديريت با ايجاد شهر جديد مخالف هستند و لذا سازمان مديريت و برنامه ريزی از در اختيار گذاشتن اين مبلغ به شركتهای شهرک سازی برای احداث زيربناهای لازم در شهر جديد ممانعت می نمايد. ))
وی با اشاره به اين كه نشت گاز در منطقه باعث خفگی و مرگ چندين نفر در اين منطقه شده استخاطر نشان كرد: (( بيماريهای ريوی و پوستی و مرگهای آنی ناشی از خفگی از جمله عوراض اين مشكل ميباشد كه به صورت گسترده نيز در منطقه به وجود آمده است. ))
رضايی همچنين تصريح كرد: (( عدم حل اين مسأله به علت كوتاهی سازمان مديريت و برنامهريزی كشور، وزارت نفت، وزارت كشور و وزارت مسكن و شهرسازی ميباشد. ))