اين روزها ديگر شمارش هنرنمايی های مسئولين شهرداری و اداره اماكن نيروی انتظامی تهران از توان مردم اين شهر خارج شده است. اما اين نمونه آخر ديگر شاهكار است!
به گزارش روزنامه شرق ، اخيرا تعدادی كارت قرمز و زرد از سوی اداره اماكن نيروی انتظامی تهران دربين برخی رستوران های اين شهر توزيع شده است كه قرار است از سوی مسئولان رستوران به مشتريانی كه شئونات اسلامی را رعايت نمی كنند ارائه شود.
به نوشته اين روزنامه جالب اين جا است كه قواعد اين كارت ها همان قواعد فوتبال است اول كارت زرد در بشقابی جلوی مشتری قرار می گيرد و معنی ومفهوم آن اين است كه مشتری تا چند لحظه ديگر اگر شئونات را رعايت نكند كارت قرمز خواهد گرفت بشقاب با كارت قرمز هم ديگر نيازی به بحث و گفت وگو ندارد و مشتری بايد به سرعت رستوران را ترك كند.
به قول ظريفی : هردم از اين باغ بری می رسد/ تازه تر از تازه تری می رسد!