لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ ایران ۲۳:۴۳

يک واحد پليس مرزی کشور آلمان به بغداد اعزام شده است - 2003-11-01


منابع خبری آلمان گزارش می دهند يک واحد نخبه پليس مرزی کشور برای حفاظت از يک تيم کارشناسان به بغداد فرستاده شده است. در حالی که هراس از حملات شورشيان در عراق افزايش يافته است، مجله اشپيگل در گزارشی می نويسد جوخه ضد تروريست آلمان معروف به جی – اس – جی – ٩ برای حفاظت از چهار کارشناس آب به عراق اعزام شده اند. کارشناسان، که اعضای يک سازمان عمرانی وابسته به دولت هستند، به بازسازی شبکه ای برای توزيع آب آشاميدنی کمک می کنند.

يک مقام وزارت کشور آلمان روز شنبه تائيد کرد در عراق آنچه او آنرا پليس کارآمد برای حفاظت از کارشناسان ناميد وجود دارد، اما حاضر نشد به دلايل امنيتی جزئيات بيشتری ارائه دهد.
آلمان با جنگ در عراق سرسختانه مخالفت می کرد و در کنفرانس ماه گذشته اعانه دهندگان در مادريد گفت برلن هيچ قولی برای کمک اضافی نمی دهد. R

XS
SM
MD
LG