تعدادی از دانشجويان تندرو دانشگاه های تهران با انتشار نامه ای خطاب به روحانيون حاكم بر ايران مخالفت شديد خود را با پذيرش پروتكل الحاقی اعلام كردند.
پيش از اين نيز در پی نشست چهار جانبه تهران و 3 كشور اروپايی انگليس ، فرانسه و آلمان ، تعدادی از تشكل های دانشجويی وابسته به جناح محافظه كار ضمن مذمت پذيرش پروتكل الحاقی از سوی ايران خواستار خروج اين كشور از معاهده منع تكثير سلاح های هسته ای ( ان پی تی ) شده بودند. درهمين حال بعضی از معترضين پارا از اين هم فراتر گذاشته و به صورت تلويحی خواهان دستيابی تهران به سلاح های اتمی شده بودند. برای نمونه پس از برگزاری نماز جمعه اين هفته تهران تعدادی دانشجويان كفن پوش پلاكاردهايی را حمل می كردند كه روی آنها نوشته شده بود : (( ايران را در مقابل اسرائيل خلع سلاح نكنيد ))
به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی نگارندگان نامه اعتراضی اخير در بخش هايی از آن ضمن (( ناباورانه )) و (( غير موجه )) خواندن (( سكوت )) روحانيون حاكم بر ايران در برابر پذيرش پروتكل الحاقی می نويسند: (( ما نگران اين مسئله هستيم كه مذاكره كنندگان در ازای تعهدات ناشی از پذيرش پروتكل الحاقی چه تضمينی برای صيانت از حاكميت و امنيت ملی دريافت كرده اند ؟ ما نگران اين مسئله هستيم كه با توجه به عدم استقلال و وابستگی شديد مالی آژانس بين المللی انرژی اتمی به آمريكا ، چه اطمينانی برای عدم تكرار تجربه عراق يعنی ورود جاسوسان آمريكايی در پوشش بازرسان آژانس حاصل شده است؟ ))
دانشجويان تندرو در ادامه می افزايند: (( ما به كليه مسئولين و تصميم گيرندگان به ويژه نمايندگان مجلس شورای اسلامی هشدار می دهيم كه گرفتار تحليل های مرعوبانه نگردند و به ملت تكيه كنند و مطمئن باشند ملت شريف ايران به هيچ وجه از عزت و استقلال خويش نمی گذرد و مسلم بدانند طرح مسئله پذيرش ( بی قيد و شرط) پروتكل الحاقی جز به (خودكشی سياسي) تقسير نخواهد شد. ))
شنبه اين هفته وقتی در جريان پرسش و پاسخ حسن روحانی ( دبير شورای عالی امنيت ملی ايران ) با دانشجويان دانشگاه شاهرود ، دانشجويان بسيجی به سبب پذيرش پروتكل الحاقی به شدت به وی تاختند ، روحانی پاسخ كوتاه و قابل توجهی داده بود : (( من به نمايندگی از مقام معظم رهبری در مذاكرات حضور داشتم و به عنوان نماينده ايشان می گويم كه اين تصميم مورد تاييد ايشان است. . .))
وی در ادامه فراتر از اين رفته و انتقادهايی كه از سوی روزنامه های جناح محافظه كار در مورد پروتكل الحاقی مطرح می شوند را (( تحريك احساسات مردم )) خوانده بود.