لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۱۵:۵۷

کنسرت موسيقی راک در گچساران - 2003-10-24


آرش ايرانی

اين روزها برگزاری كنسرت های بزرگ و كوچك توسط جوانان تهرانی و ديگر شهرستان های مهم ايران تغريبا عادی شده است اما اجرای كنسرت (( راك)) در يكی از شهرستان های محروم و دور افتاده اين كشور با آن همه مشكلات اجتماعی و رفاهی ديگر عجيب به نظر می رسد.

پنجشنبه و جمعه اين هفته گروه راك (( زرياب )) در شهرستان (( گچساران )) ، استان كهكيلويه و بوير احمد ( غرب ايران ) ، به نفع بچه های استثنايی در سينما مهرگان اين شهر كنسرت برگزار می كند.

به گزارش روزنامه ايران سرپرستی اين گروه و نوازندگی گيتار بيس را شاهين لاهوتی نژاد بر عهده دارد. پويان شريفی : كيبورد ، دانيال جهان بخشی : درامز ، مازيار نوروزخانی : كيبورد و باس و ارژنگ بلوچ : تومبا می نوازند. خوانندگی گروه هم با علی برازجانی است.

اعضا گروه زرياب اولين بار در سال ۱۳۷۹ ش. دور هم جمع شده اند و همان سال هم توانستند اولين كنسرت موسيقی در استان كهكيلويه و بوير احمد را برگزار كنند؛ آن هم به سبك راك.

شاهين لاهوتی نژاد ، سرپرست اين گروه ، به خبرنگار روزنامه ايران می گويد : (( برای برگزاری اين كنسرت ها با مشكلات زيادی روبرو هستيم . اگر چه كار خيريه است و مردم استقبال خوبی از آن می كنند ولی عدم وجود سالن مناسب ، كمبود دستگاه های صوتی و . . . باعث شده تا مشكلات زيادی سد راهمان قرار بگيرد. ))

وی در مورد تهيه سالن می گويد : (( به غير از سالن شركت نفت كه برای كارهای صوتی واقعا مناسب است ، هيچ سالن ديگری وجود ندارد . حتی اگر يك سالن سينمايی در اين شهر بود ، به راحتی می توانستيم برنامه هايمان را در آن اجرا كنيم . ولی متاسفانه سالن سينمايی گچساران عملا تعطيل است. ))

سرپرست گروه زرياب در ادامه مصاحبه با اشاره به نوع برخورد مردم گچساران با سبك موسيقی راك تصريح می كند : (( به دليل آشنا نبودن مردم با اين سبك موسيقی ، اوايل زياد استقبال خوبی نمی شد ولی كم كم اين سبك هم جای خودش را بين مردم باز می كند. البته ما برای جذب بيشتر مردم سعی كرديم تعداد قطعات پاپ را نسبت به راك بيشتر كنيم. ))

لاهوتی نژاد سپس در پاسخ به اين سوال كه آيا اين همه دوندگی برای جمع كردن مردم و برپايی كنسرت خسته كننده نيست ؟ خاطرنشان می كند : (( اصلا لذتش به همين دوندگی و خستگی هايش است . اينكه مجبوريم هم گروه را هماهنگ كنيم هم كارهای تبليغاتی بكنيم و هم دنبال سالن بگرديم و . . . خيلی خسته كننده است ولی وقتی قرار است با هدف خيريه كار بكنيم تا آخرش هستيم. ))

گزارشگر روزنامه (( ايران )) مطلب خود را چنين به پايان می رساند : (( آنها برای بچه های تالاسمی و استثنايی و . . . شهرستان با همه سختی هايش كنسرت می گذارند. در شهری كه كم كم از گرد اعتياد نشسته به چهره جوانانش سر و كبود می شود ، نقطه اميدی به وجود آمده . . . ))

XS
SM
MD
LG