6 ماه پس از گذشت روزی که سربازان آمريکائی ، صدام حسين رهبر سابق عراق را از مسند قدرت خلع کردند و کنترل بغداد را در دست خود گرفتند، موج حملات جديد در روز پنج شنبه، 16 کشته بر جای گذارد.
حملات روز پنج شنبه، از جمله يک بمبگذاری انتحاری در بغداد ، پيش از اعلام خبر باز داشت رهبر جنبشی که ظاهرا مسئول انجام چند حمله به نيروهای ائتلاف بوده است، صورت گرفت.
در رويدادی ديگر، پرزيدنت بوش، رئيس جمهوری امريکا بار ديگر از تصميم خود برای هجوم به عراق و خلع صدام حسين دفاع کرد و گفت که بهيچوجه قصد نداشته امنيت مردم امريکا را در دست مردی ديوانه ، باقی بگذارد.
31 تن از اعضاء مجلس نمايندگان امريکا موکدا خواسته اند که دولت گزارش محرمانه ای را در باره وضعيت عراق منتشر سازد. گفته می شود اين گزارش محرمانه ، حاوی معايب و نواقص شديد نحوه اداره امور در عراق پس از جنگ است.
رابرت وکسلر نماينده فلوريدا می گويد، او و 30 تن ديگر از همکاران دمکرات او، در نامه ای خطاب به ژنرال ريچارد مايرز، خواستار دريافت گزارش محرمانه شده اند.
آقای وکسلر می گويد، اين گزارش که ماه پيش برای وزارت دفاع امريکا تهيه شد، باين نتيجه می رسد که طرحهای امريکا برای اداره امور عراق پس از جنگ، ناقص، شتاب زده و ناکافی بوده است.
آقای وکسلر می گويد، ژنرال مايرز قول داده بود گزارش مورد نظر را که " عمليات آزاد سازی عراق و درسهائی که آموخته شد" عنوان دارد، ماه پيش در اختيار نمايندگان قرار دهد.
آقای وکسلر می گويد، انتشار اين گزارش در آينده ارزش چندانی نخواهد داشت، چون نمايندگان کنگره در زمان حاضر، سرگرم بررسی در خواست دولت برای تخصيص 87 ميايارد دلار اضافی برای مصارف امريکا در عراق و افغانستان هستند. T