لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۱۷

پرزيدنت بوش رئيس جمهوری آمريکا روز يکشنبه درمورد عراق صحبت می کند - 2003-09-06


پرزيدنت بوش رئيس جمهوری آمريکا روز يکشنبه آينده در سخنرانی مهمی از برنامه های خود برای بازسازی عراق و همچنين پيکار عليه تروريسم يعنی برنامه هائی که مورد انتقاد شديد قرار گرفته است، دفاع خواهد کرد.

کاخ سفيد ميگويد آقای بوش اين تصميم را پس از گفتگو با کليه مشاورين اصلی خود اتخاذ کرد. يک سخنگو گفت آقای بوش احساس ميکند زمان آنست که بتمام آمريکائيان و همچنين جهان، گزارشی از پيشرفتهای انجام شده داده شود و همچنين توضيح داده شود که برای حرکت بسوی آينده به چيزی نياز است.

اين سخنرانی موقعی انجام می گيرد که آقای بوش می خواهد برای تاًمين مخارج اشغال عراق از کنگره آمريکا تقاضای ميلياردها دلار بودجه اضافی بکند. در همين حال، دانلد رمسفلد وزير دفاع آمريکا روز جمعه به عراقی ها گفت حمله هائی که به نيروهای ائتلاف انجام می شود ائتلاف را از صحنه بيرون نخواهد کرد و صدام حسين نيزهرگز به قدرت باز نخواهد گشت.

a

XS
SM
MD
LG