لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۲۹

سايت های جديد محافل امنيتی جمهوری اسلامی - 2003-07-04


برخی محافل امنيتی در داخل کشور به منظور تخريب چهره های سياسی و فرهنگی غيرهمسو از مدتی پيش اقدام به راه اندازی سايت های اينترنتی خبری - تحليلی كرده اند.

پس از تعطيلی پايگاه اينترنتی « يه خبر » در ابتدای سال جاری ، ازاوايل تيرماه 82 سايت اينترنتی جديدی با نام «جستجو» فعاليت خود را با انتشار مقالاتی عليه چهره های شاخص جناح اصلاح طلب و درج اخبار ويژه از قوه قضاييه و نيروی انتظامی آغاز كرده است.

جستجو در اولين مقاله خود بهزاد نبوی (نايب رييس پارلمان ايران) را متهم به شركت در سوء قصد نافرجام به جان رييس جمهور خاتمی كرده است .

هومن صفاری به عنوان سردبير اين سايت معرفی شده كه در برخی اخبار سايت ««جستجو»» ادعا شده از اعضاء سابق كنفدراسيون دانشجويان ايرانی مقيم خارج است ، در حالی كه بر اساس اخبار دريافتی شخصی با اين نام در شاخه انگليس كنفدراسيون عضويت نداشته است.

جستجو كه تا كنون اطلاعات به ظاهرمحرمانه ای از احوال شخصی افراد، تحت عنوان اتهامات چهره های فرهنگی منتشر ساخته است و اتهامات بی اساس سياسی امنيتی فراوانی را به آنها منتسب كرده است ، در يك اقدام شگفت آور عليرضا جباری را متهم به توطئه برای متلاشی ساختن كانون نويسندگان ايران كرده است كه اين اقدام از نظر آقايان مثبت است نه اتهام .

اين اتهام توسط شخصی به نام خشايار منشی زاده كه خود را از اعضاء اوليه كانون ناميده به عليرضا جباری و سيد علی صالحی منتسب شده است. طبق بررسی های صورت گرفته در اسناد و صورت جلسه های كانون نشان می دهد از ابتدای تاسيس تا كنون فردی به نام خشايار منشی زاده در آن عضويت نداشته است.

گفته می شود تا كنون سه نماينده پارلمان ايران و تعدادی از روزنامه نگاران و شخصيت های فرهنگی عليه سايت اينترنتی جستجو اقامه دعوا كرده .

ديگر اخبار دريافتی حاكی از حضور برخی از متهمان روزنامه نگار در تركيب هيات تحريريه اين دسته از سايت هااست.

روزنامه نگارانی كه تحت بازجويی برخی محافل امنيتی قرار داشتند ، پس از آزادی در تركيب تحريريه سايت های محفل های امنيتی قرار گرفته اند.

پيش از اين ، محافل امنيتی محافظه كاران روزنامه نگارانی را كه اكنون در ساختار كاری سايتهايشان قرار داده اند را از سردمداران تهاجم فرهنگی دشمن لقب داده بودند.

XS
SM
MD
LG