لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ ایران ۰۹:۲۶

کاخ سفيد نگران رفتار با طرفداران دموکراسی در ايران است - 2003-06-14


14 ژوئن 2003 به نقل از خبرگزاری رويترز

کاخ سفيد در بيانيه ای که روز شنبه از محل اقامت آخر هفته پرزيدنت بوش صادر شد گفت:"ما از گزارش دستگيری ها و اقدامات تحريک آميز توسط نيرو های رژيم عليه دانشجويان بيمناک هستيم و از رژيم می خواهيم که حقوق انسانی دانشجويان را رعايت کند و کسانی را که دستگير شده اند آزاد کند.

"ايالات متحده آمريکا با نگرانی بسيار شاهد کاربرد خشونت عليه دانشجويان ايرانی است که بطور مسالمت آميز نظرات سياسی خود را بيان می کردند.

"ايرانی ها نيز مانند همه مردم ديگر حق دارند که سرنوشت خود را به دست خود تعين کنند و آمريکا از آرزوی آنها برای زندگی در آزادی دفاع می کند.

"اميد ما اين است که به صدای مردم ايران و ميل آنها به دموکراسی و حکومت قانون گوش داده شود."

رويترز در ادامه می نويسد: اين اعتراضات جّوی از وحشت در ايران ايجاد کرده است و گزارش ها حاکی است حداقل يک روزنامه نگار خارجی را مضروب کردند.

حتی به نمايندگان اصلاح طلب مجلس که معمولاً پر حرف هستند گفته شده که با خبرگزاری های خارجی حرف نزنند.

XS
SM
MD
LG