لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ایران ۰۰:۱۸

ورود بازرسان سازمان بين المللی انرژی اتمی به تهران - 2003-06-07


بازرسان سازمان بين المللی انرژی اتمی وابسته به سازمان ملل متحد قرار است امروز وارد تهران شده باشند تا معلوم سازند كه آيا جمهوری اسلامی مقررات لازم را برای تضمين اينكه ايران سلاح های هسته ای نمی سازد اجرا می كند يا نه.

هيأت بازرسان سازمان بين المللی انرژی اتمی اين ديدار را پيشاپيش جلسه ای كه قرار است ٩ روز ديگر در مقر سازمان بين المللی انرژی اتمی در وين، پايتخت اتريش، توسط هيئت مديره آن سازمان تشكيل بشود صورت می گيرد.

در آن نشست، گزارشی ارائه خواهد شد كه بسياری از نكات آن ديروز به رسانه ها درز كرد. ظاهرا ً آن گزارش حاكيست كه دولت ايران وارد كردن پاره ای از مواد و مصالح هسته ای و سپس انبار كردن و فرايند كردن آن از مواد و مصالح هسته ای را گزارش نكرده و در اين وظيفه قصور كرده است. اما سازمان بين المللی انرژی اتمی می گويد دولت ايران برای رفع مشكل شروع به اقدام كرده است. ديروز آمريكا گزارش سازمان بين المللی انرژی اتمی را مايه نگرانی عميق توصيف كرد.

ايران مكررا ً گفته است كه پيمان بين المللی منع گسترش جنگ افزارهای هسته ای را كه از امضا كنندگان آن است مراعات كرده و می كند و موافقت كرده است كه با سازمان بين المللی انرژی اتمی همكاری كنند.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ايران امروز گفت برنامه های هسته ای ايران شفاف است و دولت ايران در اعلاميه ای در جلسه سازمان بين المللی انرژی اتمی در تاريخ ١۶ ماه ژوئن موضع رسمی خود را اعلام خواهد كرد.

XS
SM
MD
LG