نيروهای آمريکائی يکی ديگر از برادران ناتنی صدام حسين رهبر مخلوع عراق را به اسارت گرفتند. سخنگوی ارتش ايالات متحده اعلام کرد که بارزان ابراهيم حسن التکريتی ديشب در بغداد، بوسيله نيروهای ويژه و تفگداران دريائی آمريکا دستگير شد.
وی يکی از مشاوران اصلی صدام حسين و رئيس پيشين سرويس اطلاعاتی عراق معرفی شده است.
درحال حاضر با آنکه نبردهای عمده در عراق به پايان رسيده اما هسته های مقاومت کماکان وجود دارد و نيروهای آمريکائی امروز در شمال بغداد با گروهی از سربازان عراقی زدوخورد کوتاهی داشتند.
دراينحال، مقامات آمريکائی ميگويند که اوضاع امنيتی در پايتخت عراق رو به بهبود نهاده و ميزان غارت و چپاول کمتر شده است.
کميته بين المللی صليب سرخ نيز اعلام کرد که آرامش تا حدودی به بغداد باز گشته و آب دربخشی از شهر مجدداً بجريان افتاده است.
يکی از فرماندهان تفنگداران دريائی ايالات متحده ميگويد قاعدتاً تا فردا برق پاره ای از محلات بغداد نيز احيا خواهد شد.