۲۱ مارس ۲۰۰۳، رويترز: بمباران عراق، شيشه خانه ها را در جنوب غربی ايران خُرد کرد و باعث هراس روستائيان شد
ايرنا، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی می گويد که انفجار بمب، حداقل در چهار روستای جنوب غربی ايران، که نزديک شبه جزيره «فاو» هستند شنيده شد و اهالی اين روستا ها، از وحشت، به «اروند کنار» که شهر مجاور است نقل مکان کردند. فرماندهان نظامی بريتانيا روز جمعه گفتند که نيرو های زبده نيروی دريايی سلطنتی، به کمک حمله هوايی و واحد های دو زيستان، کنترل تاسيسات نفتی جزيره فاو را در اختيار گرفته اند.
۲۱مارس 2003، فايننشال تايمز: ظاهراً برای جلوگيری از ايجاد يک بحران توسط آوارگان عراقی، ايران اعلام کرده است که مرز هايش با عراق حداقل ده روز بسته خواهد بود. درويش اميری، مسئول دولتی امور پناهندگان در سنندج گفت که حدود ۱۵۰ خانوار عراقی که کوشيدند از طريق بانه و مريوان وارد ايران شوند، به عراق بازگردانده شدند. احمد حسينی، رئيس دفتر اتباع خارجی و مهاجرين گفت که اگر سازمان های بين المللی که بايد هزينه پناهندگان را پرداخت کنند، با ايران همکاری نکنند، يک فاجعه انسانی به وقوع خواهد پيوست.
شنبه گذشته، دولت ايران گفت که برای امور پناهندگان، به ۱۵ ميليون دلار کمک فوری از طرف سازمان ملل احتياج دارد. در حال حاضر، سازمان ملل می گويد که حاضر است يک ميليون دلار به ايران بدهد؛ اين مبلغ، بايد برای پاکسازی زمين ها از مين های بجا مانده از جنگ ايران و عراق، ساختن جاده های شوسه و ايجاد امکانات بهداشتی و نظافتی نظير دستشويی در اردوگاه هايی که در حال آماده شدن است به کار رود.
روز پنج شنبه، آقای حسينی گفت که احتمالاً، پناهندگان عراقی از مرز خُسروی در ۲۰۰ کيلومتری بغداد و شلمچه در جنوب خرمشهر وارد خاک ايران خواهند شد. ايران در حال بنا کردن سه اردوگاه است. که زير نظارت وزارت کشور ساخته می شود. دراصل، ده مکان در پنج استان در نظر گرفته شده است: خوزستان که مقابل شهر بندری بصره است، ايلام در شرق بغداد، کرمانشاه، کردستان و آذربايجان غربی. ايران ادعا می کند که برای هر پناهنده، ۶۵۰ دلار در سال خرج می کند.
۲۱مارس ۲۰۰۳، Sky news: ايران می گويد که هرگونه افزايش توليد نفت توسط کشور های عضو اوپک، خلاف مقررات است
آلوارو سيلوا، دبير کل اوپک پنج شنبه گفت که کشور های عضو می توانند با استفاده از ظرفيت توليدی اضافی خود، کمبود های ناشی از عرضه نفت عراق را جبران کنند. اما مقام ايرانی، کاظمپور اردبيلی گفت که سخنان آقای سيلوا، با سياست اوپک خوانايی ندارد.
وی اضافه کرد: "دبير کل اوپک، مجاز به گفتن چنين سخنانی نبود و اوپک نمی تواند چنين تصميمی اخذ کند و هيچ يک از وزرای اوپک نيز چنين چيزی را تائيد نمی کنند. حرف های آقای سيلوا، دادن چراغ سبز به آمريکا برای حمله به عراق است و هيچ کدام از اعضای اوپک نمی خواهند برای حمله به يک کشور ديگر عضو اوپک، چراغ سبز بدهند."
آقای سيلوا همچنين گفت: "نفت در بازار ها، بقدر کفايت موجود است."